Çekmeköy Saklı Vadi Konakları Fiyatları 295 Bin Liradan Başlıyor

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları Fiyatları 295 Bin Liradan Başlıyor

Burçlar Yapı tarafından ÇEkmeköye'de inşa edilen Saklı Vadi Konakları projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlangıç gösteriyor. 86 konut ve 8 ticari üniteden oluşan projede teslimler taahhüt edilen süreden önce gerçekleşecek.

A+A-

Toplam 3 bin 243 metre kare alanda kurulu proje 2 bloktan oluşmaktadır. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları 1+1, 2+1, 3+1  daire ve alışveriş mağazaları ile  konut alıcısına bol alternatif sunmaktadır. Farklı büyüklükte, yüksek kaliteli iç dekorasyonu ile toplam da 7 farklı daire tipi bulunmaktadır. Bir taraftan şehrin merkezinde bir taraftan da Çekmeköy Ormanlarına 5 dakika mesafesiyle, çok özel bir konumdadır.

Burçlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Korkmaz, projeye Haziran 2018'de başladıklarını şu ana kadar da 1.650 metreküp beton döktüklerini dile getirdi. Projenin teslim tarihinden önce tamamlanacağını ileten Ökkeş Korkmaz, Çekmeköy’den proje alacakların mutlaka almadan önce Çekmeköy Saklı Vadi Konaklarını görmeleri gerektiğini dile getirdi.

Sadece lokasyonu değil, mimari çözümleriyle de ayrıcalıklı. Hiçbir proje de bulamayacakları  teraslı 1+1’leri, çift balkon avantajlı 2+1 tipleriyle mimari anlamda da çok çok özel bir proje.

7 gün 24 saat özel güvenliği ve kapalı otoparkı sayesinde çocuklarınız her zaman güvende. Çocuk oyun parkları, süs havuzları, dinlenme locaları, fitness, hamam, sauna ve kapalı havuzu ile Çekmeköy Saklı Vadi Konakları size konforlu bir yaşam sunuyor.  Hem de buna 295 bin TL den başlayan fiyatlarla ulaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.