Çanakkale Köprüsü'nün İhalesi 26 Ocak'ta

Çanakkale Köprüsü'nün İhalesi 26 Ocak'ta

Başbakan Binali Yıldırım tarafından proje detayları açıklanan Çanakkale Köprüsü'nün ihale tarihi de belli oldu.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi için Resmi Gazete'de bir ilan yayınlandı.

İHALE 26 OCAK'TA

Yayınlanan karara göre; yap-işlet-devret modeli kapsamında istekliler arasında kapalı teklif alma usulüyle 26 Ocak'ta ihale düzenlenecek.

İstekliler doyayı da görebilecek. Dosyalar, 2 Kasım'dan itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı'ndan ücretsiz görülebilecek. Ayrıca Geçici teminat tutarı 100 milyon lira olan ihaleye ilişkin dosya, KDV dahil 100 bin lira bedelle satın alınabilecek.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE DEVREDİLECEK

Projenin belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde finansmanı, projelendirilmesi, yapımı, işletilmesi, işletme süresi boyunca her türlü bakımı, onarımı gerçekleştirilecek, sözleşme süresi sonunda ise otoyolun her türlü borç ve taahhütlerden arınmış şekilde, bakımlı, çalışır, kullanılabilir durumda ve bedelsiz olarak Karayolları Genel Müdürlüğü'ne devredileceği belirtildi.

TEKLİFLER 7 GÜN ÖNCESİNDEN BAŞLAYACAK

Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 gün önce başlamak üzere ihale tarihinde saat 10.00'a kadar Görevlendirme Komisyonu Başkanlığı'na elden veya postayla teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.