Çanakkale 1915 Köprüsü 4 Yılda Tamamlanacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü 4 Yılda Tamamlanacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkam Nihat Özdemir, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün detaylarını paylaştı. Özdemir, 10 gün sonra temeli atılacak projenin 4 yılda bitirilmesi planlandığını söyledi.

A+A-

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temelinin 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacağını belirterek, "Hedefimiz, 4 yılda Çanakkale Köprüsü'nü 2 Türk firması, 2 Güney Kore firması bir araya gelerek, kurduğumuz bu ortaklıkla bitirmek" dedi. Özdemir, Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisat Topluluğu tarafından düzenlenen Youth Economic Forum 17'ye katıldı. 

EN SON HAYALİMDİ! 

Her türlü müteahhitlik işini yaptıklarını, en son köprü yapmayı hayal ettiğini belirten Özdemir, şöyle devam etti: "Çünkü en çok gözüken o. Otoyoldan geçerken kimse 'Bunu kim yapmış?’ diye düşünmüyor. Havalimanı, köprü yapmak hayalimdi. Osmangazi Köprüsü ihalesine gir- dik, ikinci olduk. Ardından 3. Boğaz Köprüsü ihalesine girdik, onda da ikinci olduk. Sonra 3. Havalimanı’nı aldık ama köprü alamıyorduk. Allah nasip etti, Çanakkale Köprüsü'nü kazandık."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.