Büyükyalı'nın 3. Etabı Satışa Çıktı

Büyükyalı'nın 3. Etabı Satışa Çıktı

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından inşa edilen Büyükyalı projesinin 3. etabı satışa çıktı. Gün Kapı etabında fiyatlar 746 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Gün Kapı etabı satışa sunuldu. Emlak Konut güvencesiyle yükselen proje Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde inşa ediliyor. 

Toplam 11 dönüm arsa üzerinde yapılan Büyükyalı projesi 4 etaptan meydana geliyor. 4 etap bittiğinde 1700-1800 konuttan oluşan projede yeni etap evleri 259 adet 1+1 ve 2+1 evlerden oluşuyor.

870 adet daireden meydana gelen ve 2 ay önce satışa çıkan iki etabın yüzde 30’u satılmıştı. Projenin Gün Kapı etabında ise gençler ve yatırımcılar hedefleniyor. 

Teslimlerin 2019 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanan projede yeni etap 746 bin TL'den satışa çıktı. Projede lansmana özel kampanya başlatıldı.

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, projenin satış çıkan etabıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. "Özellikle yatırımcıların isteğiyle bu etabın satışını eylülden mayısa çektik. Home ofis olarak kullanılmaya uygun bu etabımızın gençler için de çok uygun” şeklinde konuştu. 

Mevcut ödeme koşullarına ek olarak Ramazana kadar peşin alımlarda yüzde 8’lik bir indirim bulunduğunu söyleyen Akbalık, Gün Kapı etabında daire büyüklükleri 55 ile 135 metrekare arasında değiştiğini açıkladı.

Akbalık, Büyükyalı’nın T-Concept yaklaşımı hakkında bilgiler verdi. Akbalık, “T-Concept ile nitelikli aktivitelerin gerçekleştirilebileceği yaşam alanları sunuluyor. Büyükyalı’da organik pazardan spor alanlarına çiçekçiden kültür sanat merkezine uzanan grenim bir yelpazede yeni yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi. 

İlk etabının kaba inşaatının Temmuz'da bitmesi planlanan projenin 5 yıl içerisinde sahil bandında yüzde 100’ün üzerinde bir değer katması bekleniyor. Ahmet Akbalık, projeden kendine ve kızına birer daire aldığını da söyledi. 

Sahil bandına bakıldığında metrekare fiyatlarının 25-30 bin TL civarında, iç kesimlerde ise 10-12 bin TL seviyelerinde seyrettiğini belirten Akbalık, “Biz ise semt kurma iddiasıyla yola çıktığımız Büyükyalı’da farklı bütçelere yönelik bir çok alternatif sunuyoruz. Gün Kapı etabı da bu anlamda önemli fırsatlar sunuyor. Bu nedenle şimdi Büyükyalı ve Gün Kapı evlerinin tam zamanı diyoruz” diye açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.