Büyükyalı 2019'un İlk Çeyreğinde 270 Milyonluk Satış Yaptı

Büyükyalı 2019'un İlk Çeyreğinde 270 Milyonluk Satış Yaptı

Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında, 2019’un ilk çeyreğinde de ciro şampiyonu oldu. Büyükyalı, yılın ilk çeyreğinde 270 milyon 835 bin liralık satış geliri elde etti.

A+A-

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yer alan Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonluğunu 2019’un ilk çeyreğinde de sürdürdü. 2018 yılında toplam 581,2 milyon lira satış geliri olan Büyükyalı, yılın ilk çeyreğinde 270 milyon 835 bin liralık satış geliri elde etti.

Her aşaması doğru planlanan iyi işlerin her zaman başarıya ulaştığını vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Büyükyalı’nın projelendirme aşamasından teslimine kadar her sürecinde detaylı çalışma ve emek var. Bu sayede, 2018’de elde ettiğimiz bireysel satışlardaki kesintisiz ciro şampiyonluğumuzun ardından 2019 yılına da rekor ile başladık. Satışlarımız hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyor. Bu başarımızı yılın geri kalanında da sürdüreceğimize inanıyoruz. İnşaat çalışmalarımız da takvimimizde bir sapma olmadan tüm hızıyla sürüyor. Büyükyalı’dan ev alanları 2019’un üçüncü çeyreğinde “iyi yaşam”la buluşturuyoruz" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.