Bulut Orman Evleri’nin Yüzde 90’ı Satıldı

Bulut Orman Evleri’nin Yüzde 90’ı Satıldı

Tanyer İnşaat yönetim kurulu üyesi ve genel müdürü Taylan Tanyer, Narlıdere'de hayata geçirilen Bulut Orman Evleri projesinin yüzde 90'ının satıldığını söyledi. Proje 2019'un başında tamamlanacak.

A+A-

Tanyer A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Taylan Tanyer, BulutOrman Evleri projesinin büyük ilgi gördüğünü belirterek konutların yüzde 90'ının satıldığını açıkladı.

Tanyer, konutları 2019'un ilk aylarında sahiplerine teslim edeceklerini söyledi. BulutOrman Evleri'nin doğayla içiçe ve ferah bir atmosfere sahip olduğunu ifade eden Tanyer, projenin sosyal donatılarıyla da dikkat çektiğini vurguladı. 20 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen BulutOrman Evleri'nde 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri bulunduğu bilgisini veren Taylan Tanyer şöyle devam etti:

"Eşsiz deniz ve vadi manzarasına sahip BulutOrman Evleri'nde doğalgazlı yerden ısıtma, ankastre ürünler, 2 adet klima, çatı bahçeleri, çocuk parkı ve oyun alanları, 5 katlı otopark, akıllı ev sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor salonları, buhar odası, sauna, hobi alanları, toplantı salonları, sosyal alanlar, açık avlu ve çarşı gibi pek çok imkan yer alacak."

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER VAKİT HARCAMADAN HAREKETE GEÇSİN

Tanyer, hükümetin son dönemde açıkladığı destek ve indirimleri de çok olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.
Tapu harçlarının indirilmesi ve KDV'nin yüzde 8'e çekilmesiyle birlikte satışların olumlu etkileneceğini belirten Tanyer, asıl önemli gelişmenin ise konut faiz oranlarının yüzde 0.98'e çekilmesi olduğunu kaydetti. Tanyer şunları söyledi:

"Faiz oranlarının düşürülmesinin ardından satışlarda canlanma yaşanacaktır. Bu nedenle ev sahibi olmak isteyenler, vakit harcamadan harekete geçmeliler."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.