Biva Mimarlık'tan Sasalı'ya Yeni Proje! Nisanda Satışa Çıkacak

Biva Mimarlık'tan Sasalı'ya Yeni Proje! Nisanda Satışa Çıkacak

Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binasını inşa eden Biva Mimarlık da yatay mimariye yönelen firmalardan oldu. Sasalı’da 15 villalık Savilla projesini 1 ay içerisinde satışa sunacak olan Biva bölgede toplam 150-200 villa inşa edecek.

A+A-

Çiğli Sasalı’da 7 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan Savilla projesinin Nisan ayında satışa çıkması bekleniyor.

Site konseptinde hayata geçirecek olan Savilla projesi 15 villadan oluşacak. Villaların tanesi müstakil havuzlu olacak. Tamamı 6+1 olarak tasarlanan villalar 300 metrekareden oluşuyor. Villalar çık veya kapalı mutfak seçenekleri ile müşterilere sunulacak.

biva-mimarlik-sasali-projesi.jpg

Site içerisinde 300 metrekarelik yüzme havuzu, sosyal tesisler ve yeşil donatılar yer alacak. Villa içlerinde ise akıllı ev sistemi ve yerden ısıtma bulunuyor.

15 VİLLA İÇİN 100’E YAKIN ÖN TALEP GELDİ

Pandemi döneminde insansalar binalardan kaçıp müstakil bir hayata yöneldiğini belirten Biva Mimarlık yönetim kurulu başkanı Vahap Yılmaz, “Sasalı; Doğal Yaşam Parkı, Kuş Cenneti ve Kent Ormanı ile çok özel bir yer. Temiz havası, şehrin gürültüsünden uzak olması ve şehir merkezine çok yakın olması nedeniyle çok fazla talep gördü. Otoban bağlantısı sayesinde İzmir’in her tarafına kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Satışa çıkmadığımız halde 100’e yakın ön talep aldık. Bu talepleri de göz önünde bulundurarak birkaç yıl daha villa projelerine yoğunlaşacağız” dedi.

biva-sasali-fiyat.jpg

MAVİŞEHİR’DE DAİRE FİYATINA SASALI’DA VİLLA

Projenin ön mimari projesinin onaylandığını belirten Vahap Yılmaz. Şu anda ruhsat aşamasında olduklarını ifade etti. 1 ay içerisinde satışa çıkmayı planlıyoruz diyen Yılmaz, “İnsanları Mavişehir’deki bir daire fiyatına müstakil villa sahibi yapacağız. Fiyatlarımızı makul tutmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

biva-sasali-projesi.jpg

150-200 VİLLA İLE TİCARİ PROJE GELİYOR

Sasalı bölgesinde yatırımlarının devam edeceğini belirten Yılmaz, “Sasalı’da 60-80 bin metrekare civarında inşaat yapmayı planlıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. 150-200 civarında villa yapacağız. Bu bölgede çok hızlı bir nüfus artışı var. Bölgenin nüfusu arttıkça ticari alanlara duyulan ihtiyaç da artıyor. Sasalı’da ticari alan eksikliği olduğunu gözlemledik. Ticari alan ile ilgili sürpriz bir çalışmamız var. Yakın zamanda projemizi paylaşacağız” dedi.

savilla-fiyat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum