Biva Mimarlık’tan Kıbrıs’a 500 Konutluk Proje!

Biva Mimarlık’tan Kıbrıs’a 500 Konutluk Proje!

Biva Mimarlık’ın yeni projesi Bluemore Kıbrıs projesinde ön satışlar başladı. Kıbrıs Lefke’de denize sıfır inşa edilen proje 500 konuttan oluşuyor. Fiyatların 80 bin pounddan başladığı proje yüksek kira getirisi sağlıyor.

A+A-

İzmir ve Kuşadası’nda markalı projeler geliştiren ve Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binasını İzmir’e kazandıran Biva Mimarlık Kıbrıs’ta yeni bir projeye başlıyor. Biva Mimarlık imzasıyla Kıbrıs Lefke’de denize sıfır arazi üzerinde 500 konutluk bir proje tasarlanan Bluemore Kıbrıs projesinde ön satışlar başladı.

Konut fiyatlarının 80 bin ile 180 bin pound arasında değiştiği projede döviz bazlı yüksek kira getirisi sunuyor.

biva-kibris.png

Geniş sosyal olanaklara yer verilen projede yüzme havuzu, restoran, açık ve kapalı otopark, güvenlik, Fitness salonu, Sauna, yürüyüş ve peyzaj alanları yer alacak.

Kıbrıs Lefke’de ciddi bir konut açığı olduğu için buraya yatırım yapmaya karar verdiklerini ifade eden proje koordinatörü Fuat Unat, “Yatırım için Lefke Yenikonak bölgesini tercih ettik. Atıl kalmış ve çok fazla konut ihtiyacı olan bir yer. Kira getirisi Türkiye’den çok daha fazla. İlk projemize başladık. Deniz manzaralı 500 konutluk bir proje hayata geçiriyoruz. 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Bir ön lansman süreciyle doktorlarla özel bir ödeme kampanyası yaptık. Lansman satışlarımız devam ediyor” dedi.

bluemore-kibris.png

KIBRIS’IN YENİ ÇEKİM ALANI OLACAK

12 bin öğrencisi bulunan ve 18 bin öğrenci kapasitesine sahip Lefke Avrupa Üniversitesi’nin bölge için çok büyük bir potansiyel oluşturduğuna dikkat çeken Unat, “Lefke, Kıbrıs’ın yeni çekim alanı olacak. Konut projeleri artıyor. Ruhsat aşamasında olan projemize yılın ikinci yarısında başlayıp 3,5 yılda tamamlamayı hedefliyoruz. Burada yatırım yapmaya devam etmeyi düşünüyoruz. Arayışlarımız devam ediyor. Farklı projelerimiz de olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.