Biva Mimarlık'tan 1540 Konutluk 4 Yeni Proje

Biva Mimarlık'tan 1540 Konutluk 4 Yeni Proje

Biva Tower projesinde anahtar teslimlerine hazırlanan Biva Mimarlık 4 yeni projesini duyurdu. Bayraklı, Gaziemir, Foça ve Seferihisar'da 4 yeni projeye başlayacak olan Biva 1540 bağımsız bölüm inşa edecek.

A+A-

Biva A.Ş. kurucularından Mimar Vahap Yılmaz eşi ve iş ortağı Birim Yılmaz ile birlikte sektöre 12 metrekarelik dükkanla adım attıklarını belirterek, geldikleri noktada Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası Biva Tower’da yaşamın başlayacak olmasından duydukları heyecanı dile getirdi.

BİVA TOWER’DA YAŞAM BAŞLIYOR

İlklerin şehri İzmir’e, Avrupa’nın ve Türkiye’nin En Yüksek Yapısal Çelik Binası’nı ve “Yeni Bir Simgeyi” kazandırdıklarını vurgulayan Birim Yılmaz şunları söyledi: “Türkiye’nin sınırlarını da aşıp, Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binasını tamamladık dedi. Binanın yapımı aşamasında birçok olağanüstü durumla karşılaştık. Ekonomik kur farkları, koronavirüs, deprem hatta hortum gibi tüm olumsuzluklara rağmen Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası Biva Tower’da yaşam başlayacak. Yine bir ilki başarmış olmanın mutluluğuyla projelerimize devam edeceğiz”

vahap-yilmaz-001.jpg

BİVA, KUŞADASINDA YATIRIMCILARLABULUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık bin yatırımcıyı ağırlayan Biva Mimarlık, inşaat sektöründe yaptığı yeni atılımları tanıttı.

Çoğunluğu doktorlar ve tıp sektörü mensuplarından oluşan ve on binlerce üyesi bulunan Doc’s Club üyelerinin davetli olduğu özel gün, Kuşadası Pamucak’ta bir otelde düzenlendi. Ünlü sanatçı Hande Yener ve Cem Belevi'de sahne performanslarıyla geceye renk kattı.

YATIRIMCILARA ÖZEL PROJELER

Türkiye’nin çeşitli şehirlerindengelen yaklaşık bin katılımcının yer aldığı etkinlikte önceyedi ayrı gayrimenkul yatırım projesinin tanıtıldığı toplantıdüzenlendi. Bu toplantıda yatırımcılara gelecekte inşaasınabaşlanması planlanan büyük projeler de tanıtıldı. Biva’nınprojelerinin kısa lansmanının ardından, toplantı sunumundakonuşan Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Vahap Yılmaz,bugüne kadar yaptıkları binlerce konut ve ticari alan projelerihakkında bilgiler verdi.

İLGİDEN MEMNUNUZ

Proje tanıtımlarının ardından konuşan Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birim Yılmaz, katılım ve ön taleplerden çok memnun kaldıklarını dile getirerek, “Tahmin ettiğimizden büyük bir katılım oldu, özellikle seminer salonunda ekstra sandalyeler getirerek herkesin konuya odaklanmasını sağladık. Sonuçlardan çok memnunuz. Geliştirdiğimiz büyük projelerle katılan herkese yatırım alanı yaratmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Günümüzde yatırım araçlarının getirilerinin azaldığını dile getiren Birim Yılmaz, “Bugün sunduğumuz projeler, piyasadaki yatırım araçlarına kıyasla en çok kazandıran gayrimenkul yatırımları olduğu için ilgi ve talep bir hayli fazla oldu” ifadelerini kullandı.

birim-yilmaz.jpg

Birim Yılmaz, yeni projelerini tanıttı;

BAYRAKLI

Bayraklı bölgesinde yeni yatırımlarımız olacak. İki parsel yan yana bin470 metrekarelik arsaya 240 adet 1 + 1 ofis konseptinde daire yapılacak. Bu proje bölgede depremden sonra ihtiyaç duyulan hem ofis hem de konut açığına cevap vermiş olacak. Bayraklı Adliyesi'nin çok yakınında, ek binaya yakın olan iş merkezimiz ise İzmir’in Mia bölgesi olarak adlandıran Bayraklı Manavkuyu mahallesinde bulunuyor. Projemiz yaklaşık 3 ay içinde başlayacak ve 18 ayda tamamlanacak.

GAZİEMİR

Gaziemir projemiz iyi bir lokasyona sahip. Çevre yolu dönüşlerinin hemen öncesinde, iş merkezinin olduğu havalimanı yolu üzerinde bulunan büyük AVM’nin 1 km yakınında, Ege Serbest Bölgesinin de yanında yer alıyor. Bin tane 1+1’in yapılacağı büyük bir proje. İçinde yüzme havuzu, fitness, kapalı spor salonları, kapalı alanlar, açık spor alanları, peyzaj ve rekreasyon alanları olmak üzere iki tane ada iki parselden oluşan bir proje olacak. O bölgeye değer katacak projeler arasında yer alıyor.

FOÇA

Foça Gencelli de yapacak olan proje yaklaşık 150 tane bağımsız bölümden oluşacak. Otel konsepti de olacak. İçinde yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk havuzları olan denize sıfır, kendi özel iskelesi olan o bölgenin en iyi projelerinden bir tanesi. Karşıyaka ile Mavişehir arasındaki mesafesi 15dakika, çevre yolundan eski Foça'ya 17 dakika sürüyor. Hem günlük hem de yazlık olarak yaşamaya uygun, yaz kış kullanılabilecek bir proje.

SEFERİHİSARVE ALAÇATI

Seferihisar Doğanbey’de bulunan bölgede otel konseptinde yapılacak 1+1 rezidansların olduğu 150 adet bağımsız bölümün olacak. İçinde farkı komplekslerin de olacağı otel konseptiyle her türlü detayı tasarlanarak muhteşem bir yaşam imkanı sunulacak. Ege balıkçı kasabası diyebileceğimiz bir bölgede yeni bir yaşam başlayacak. Çeşme Alaçatı için özel olarak çalışmalarını tamamladığımız bir diğer projemizi de önümüzdeki günlerde tanıtacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.