Bergama Millet Bahçesi Projesinde Önemli Gelişme

Bergama Millet Bahçesi Projesinde Önemli Gelişme

Mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olan, şehrin tam kalbinde yer alan ve değeri milyonlarca lira olan 34 bin 99 metrekare taşınmazın bulunduğu alanın devri Bergama Belediyesi’ne yapıldı. Alana millet bahçesi yapılacak.

A+A-

Bergama Tapu Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı Faruk Seven’in eşlik ettiği devir-teslim töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar ile Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir İl Müdürü Nüammer Uslu karşılıklı imza attılar. Bu imza ile 34 bin 99 metre kare taşınmazın bulunduğu alanın belediyeye devri yapılmış oldu. İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, “Bugün tarihi kentimiz Bergama, tarihi günlerden birisini daha yaşıyor. Belediye Başkanımız Hakan Koştu’nun 29 Mart Yerel Seçimlerinde hemşehrilerimize vermiş olduğu sözün yerine getirilmesi yolunda önemli bir adım daha atmış bulunuyoruz” dedi.

BAŞKAN KOŞTU “BİR TAŞLA İKİ KUŞ”

Değeri milyonlarca lira olan 34 bin 99 metre kare taşınmazın Belediyeye devri ile vatandaşlar günlük sosyal aktivitelerini yapabileceği şehrin tam da merkezinde ‘Millet Bahçesi’ne kavuşacak. Başkan Koştu, “ İlçemizin yeni spor tesisleri kazanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yakın temasta olmaya devam edeceğiz. Biz Millet Bahçesi’ni yaparken bakanlıkla yapacağımız görüşmelerle şehrimize yeni spor tesisleri kazandıracağız. Bu yeni spor tesisleri de halkımıza hizmet edecek. Bu projemizde bir taşla iki kuş vurmuş bulunuyoruz. Kazanan hemşehrilerimiz olmuştur. Hayırlı olsun” dedi.

BERGAMA’NIN TAM KALBİNDE YER ALAN STADYUMUN DEĞERİ TRİLYONLARCA LİRA  

Şehrin tam kalbinde yer alan 34 bin 99 metre kare taşınmazın bugün için mali değeri ölçülemeyecek kadar büyük. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bergama’ya yapmış olduğu ziyaretleri sırasında müjdelediği ‘Millet Bahçesi’nin çok değerli olan stadyum arsası üzerinde yapılacak olması Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun gece gündüz demeden Ankara’da, bakanlıklar nezdinde yapmış olduğu çalışmaların bir meyvesi olarak ortaya çıktı. Şehrin merkezinde kalan şehir stadyumunun bulunduğu taşınmazın ‘Millet Bahçesi’ yapılmak üzere belediyeye devir alınarak tapu tescilinin yapılması şehirdeki heyecanı artırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.