Benevre’de 230 Bin TL’den Başlıyor! Ağustosta Teslim

Benevre’de 230 Bin TL’den Başlıyor! Ağustosta Teslim

Ankara Beytepe’de yükselen Benevre Beytepe’de yaşam 30 Ağustos’ta başlıyor. Projedeki konutlar 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

A+A-

Benevre Beytepe’den ev alanlar evlerine kavuşmak için gün sayıyor. Ankara Beytepe‘de inşa edilen Benevre Beytepe’de teslimler 30 Ağustos‘ta başlayacak. Projede fiyatları 230 bin TL’den başlayan daireler, 10 yıl vadeli konut kredisi ve hemen tapu avantajıyla satışa sunuluyor.

STÜDYO, 1+1, 2+1 VE LOFT DAİRE SEÇENEKLERİ

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğluprojede stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft daire seçeneklerinin yer aldığını belirterek “Artık projemizde sona yaklaşıldı. Eylül ayını huzur içinde karşılayacak, geleceğe yatırım yapmanın ayrıcalıklarını yaşayacaksınız” dedi.

Projenin kaba inşaatının tamamlandığını, ince imalatların da hızla devam ettiğinikaydeden Türkoğlu, “Benevre Beytepe sayesinde vatandaşlarımız, hem bugüne, hem de geleceğe yatırım yapmanın rahatlığını yaşayacak. Benevre Beytepe Projesi, başı ve sonu belli olan bir proje” diye konuştu.

REZİDANS HİZMETLERİ SUNULACAK

Cafe ve kütüphane, misafir odası, cep sineması, çocuk etüt ve oyun merkezi, müzik odası, fitness center gibi donatı alanlarının yer aldığı Benevre Beytepe’de güvenliğin yanı sıra rezidans hizmeti, concierge hizmeti, profesyonel mülk yönetimi, her daireye özel tapulu depo, her daireye özel otopark hizmeti, toplantı salonu, pet bakım hizmeti, kuru temizleme hizmeti, teknik servis hizmeti, yerden ısıtma sistemi, tam beslemeli jeneratör, servis gibi imkanlar da sunulacak.

İletişim bilgileri

444 8 718
www.benevre.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.