Belediye Evleri'nin kentsel dönüşümü onaylandı

Belediye Evleri'nin kentsel dönüşümü onaylandı

Adana'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

A+A-

Başkan Çetin, yaptığı açıklamada projenin onaylanması nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı, Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı'ya teşekkür ederek "Adana'ya kazandırdığımız bu muhteşem projeyi hayata geçirmek için gün sayıyoruz. Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" dedi.

ADANA'NIN GÖZDESİ OLACAK

Adana'nın merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'ndeki 107 hektarlık kentsel dönüşüm projesinin onaylanmasını uzun süredir beklediklerini ifade eden Çetin "Adana'mızın, hatta Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.. Bu projemizle, Adana'nın en gözde yaşam alanını oluşturmuş olacağız..Burada kurulacak örnek şehir, kentimize ve ülkemize de kentsel dönüşüm alanında öncü olacak bir projedir" diye konuştu. 

Başkan Çetin, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında 17 Mart'ta basın toplantısı düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.