Başarılı Proje ve Fiyat Cazibesi Satışı Kolaylaştırıyor

Başarılı Proje ve Fiyat Cazibesi Satışı Kolaylaştırıyor

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu başarılı Zengin donanım, güçlü mimari yapıya karşın fiyat cazibesi ile satış grafiklerini artırdıklarını söyledi.

A+A-

Selahattin Uslu, projelerinin her detayıyla hem çok özel, hem de fonksiyonel bir yaşam alanı sunduğunu, lansman sürecinden bugüne gördükleri yoğun ilginin büyük ölçüde buna bağlı olduğunu belirtti.

Piyasadaki durgunluğa rağmen Aralık’ta yoğun ilgi gördüklerini belirten Uslu, şöyle devam etti:

“Northland Ankara, mimarisinden, peyzajına; göletinden, sosyal donatı alanlarına kadar her detayında konforlu yaşam isteyenleri düşünerek kurgulandı. Zengin donanım, güçlü mimari yapıya karşın fiyat cazibesi ile de kısa sürede bölgesinin satış grafiğinde liderliği ele geçirdi. Çok sayıda proje örnek dairesine konuk çekememekten yakınırken bizim bu süreçte gerçekleştirdiğimiz satışlar bunun göstergesi. Gördüğümüz yoğun ilgiden çok memnunuz. Bu durum başarılı projenin hiçbir zaman satış sorunu yaşamayacağını bir kez daha gözler önüne seriyor.”

-NORTHLAND ANKARA-

Doğusunda 1.210.000 metrekare Kartaltepe Kent Ormanı, batısında 80.000 metrekare park alanı ile eğitim kurumlarına ve hastanelere yakın konumuyla benzersiz bir lokasyonda yer alan Northland Ankara, 110 metre yüksekliğinde iki kulesi ve 6 tip daire çeşidiyle toplam 313 konuttan oluşuyor. Projede gölü gören yalı daireleri ve cadde dükkanlar da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.