Babacan Holding 0,98 Faiz ve Yüzde 20 İndirim Kampanyasını 1 Ay Uzattı

Babacan Holding 0,98 Faiz ve Yüzde 20 İndirim Kampanyasını 1 Ay Uzattı

GYODER, KONUTDER ve İNDER'İn başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası ve devlet bankalarının 0,98 faiz kampanyası temmuz başında sona erdi. Babacan holding 3 projesinde kampanyayı 1 ay uzattığını duyurdu.

A+A-

Babacan Holding, kredi faiz oranlarındaki yükselişe rağmen Ulusal Kampanya’yı temmuz ayı boyunca da sürdürecek ve kampanya kapsamında yüzde 20 indirim, yüzde 0.98 faiz oranı sunmaya devem edecek.Bugüne kadar sektöre kazandırdığı benzersiz kampanyalarla yatırımcıların güvenilir konuta kolay yoldan ulaşmalarını sağlayan şirket, bu adımıyla yatırımcılarına avantajlı yatırım fırsatı sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.Kampanya kapsamındayatırımcılar, Babacan Premium Projesi’nden 319.000 TL'ye, Babacan Port Royal projesinden de 341.000 TL 'ye ev sahibi olabiliyor.

Mehmet Babacan:

“Avantajlı yatırım ayrıcalığı devam ediyor”

Kampanyanın başladığı ilk günden bu yana günden bu yana projeleriyle en dikkat çeken şirketlerden biri olduklarını vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, kredi faiz oranlarındaki yükselişe rağmen kampanyayı bir ay daha uzatma kararı aldıklarını açıkladı. Babacan konuya ilişkin şunları paylaştı:

“Ulusal Kampanya sürecinin başladığı ilk günden itibaren kampanyaya en büyük desteklerden birini veren bir şirket olarak yatırımcılarımızın gözünde oluşturduğumuz güveni zirveye taşıdık. Projelerimize yönelik talepte ciddi artış yakaladık. Kampanya sona ermesine rağmen, yatırımcılarımızdan gelen taleplere sessiz kalamadık. Bu nedenle onlara sunduğumuz avantajlı yatırım ayrıcalığını devam ettirme kararı aldık. Yatırımcılarımız, aldığımız bu karar neticesinde yüzde 0.98 faiz oranı ve yüzde 20 indirim ayrıcalığını bir ay daha yaşayabilecekler.”

ULUSAL KAMPANYADA YER ALAN PROJELER

Babacan Premium

Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri

Konut adeti: 1010

Teslim Tarihi: İlk teslimler Ağustos 2018’de başlıyor

Babacan Port Royal

Lokasyon: Küçükçekmece E-5 Üzeri

Konut adeti: 814

Teslim Tarihi: İlk Teslimler Eylül 2019’da başlıyor

Babacan Palace

Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri

Konut adeti: 248

Teslim Tarihi: Hemen Teslim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.