Aziz Kocaoğlu'ndan İzmirli Müteahhitlere Çağrı!

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmirli Müteahhitlere Çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu Ege Mahallesi ve Uzundere 2. Etap kentsel dönüşüm projelerinin defalarca ihaleye çıkmasına rağmen katılım olmaması üzerine İzmirli müteahhitlere çağrıda bulundu. Kocaoğlu, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak,

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiği  kentsel dönüşüm projeleri, inşaat sektörünün önde gelen isimlerine anlatıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Ege Mahallesi, Gaziemir Aktepe-Emrez, Bayraklı, Uzundere, Ballıkuyu, Örnekköy ve Güzeltepe’de yapılan çalışmalardan bahsedildi. 

MÜTEAHHİTLERE İHALEYE BİRLEŞEREK KATILIN ÇAĞRISI

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 21 Aralık’ta çıkılacak Uzundere 2. Etap ve Ege Mahallesi 1. Etap ihaleleri öncesinde yapılan toplantıda söz aldı. Kocaoğlu inşaat sektörünün öncü isimlerine ihalelere ‘birleşerek katılma’ çağrısında bulundu. 

Başkan Kocaoğlu, “İnşaat sektöründe oyuncu olan, bu sektörden ekmeğini kazanan arkadaşlarımın aktif olmalarını öneririm. Biz ada ada ihaleye çıkıyoruz. Buradaki amaç, çok sayıda müttehittin ihaleye girmesi. Siz de birleşin ve riski de, kazancı da paylaşın” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.