Azat Yeşil: İzka Port Prestij Projemiz

Azat Yeşil: İzka Port Prestij Projemiz

İzka İnşaat yönetim kurulu başkanı Azat Yılmaz 2020 yılında tamamlanacak olan İzka Port projesinin prestij projeleri olduğunu söyledi.

A+A-

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen ve Şubat'ta satışa çıkarılan projede konutların lk metrekare satış fiyatları 16 bin TL ile 21 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 2020'de yaşamın başlaması hedefleniyor.

İZKA PORT, İZKA İNŞAAT'IN TECRÜBESİNİ YANSITIYOR

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Azat Yeşil, bölgede sadece mekansal değil, ekonomik, sosyal ve kültürel bir dönüşüme de öncülük edeceklerini söyledi. Mimar Yeşil, "İzka tecrübesini İzka Port ile İzmir'e yansıtıyor ve İzmir'in en eski merkezlerinden Bayraklı'da hem İzmir'in hem de bölgenin ihtiyaç duyduğu bir dönüşüm projesine imza atıyoruz. İzka Port'un bir rezidans kullanım projesi olmasının da avantajıyla bölgenin başta ekonomik olmak üzere her anlamda kalkınmasına da destek olacağız. Bu proje, bizim için çok kıymetli. İzka Port, hem tasarım hem de kullanım değeriyle fark yaratacak" dedi. Bu projemiz için firmamızın prestij projesi diyebiliriz. Biz bu projeyi önce bulunduğu bölge ve sonra sektöre örnek olması için en iyi şekilde yapmak için büyük bir özen ve emek gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.