Avrasya Tüneli'nin Asfalt Çalışması Tamamlandı

Avrasya Tüneli'nin Asfalt Çalışması Tamamlandı

Göztepe- Kazlıçeşme arası ulaşımı kolaylaştıran Avrasya Tüneli'nde asfalt çalışmaları tamamlandı.

A+A-

Göztepe- Kazlıçeşme arası ulaşımı 15 dakikaya indirecek Avrasya Tüneli projesi, 20 Aralık'ta hizmete giriyor. Yerin 106 metre altında inşa edilen tünelden günde 100 bin araç geçeceği öngörülüyor.

Avrasya Tüneli'nin asfalt çalışması tamamlandı

ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Avrasya Tüneli'nde Kazlıçeşme 'U Dönüş' yapımı sonlanırken Yenikapı ve Samatya alt geçitlerin imalatı ve diğer yol çalışmaları tamamlanmak üzere. Sarayburnu-Kazlıçeşme ile Harem- Göztepe arasındaki bağlantı yollarına tünel istikametini gösteren tabelalar da yerleştirildi. Yer üstünde olduğu gibi yeraltında da hummalı bir çalışma sürüyor. Avrasya Tüneli'nin ise asfalt çalışması sonlandı.

CUMHURBAŞKANI MAKAM ARACIYLA YARIN GEÇECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın kendi kullanacağı makam otomobiliyle Avrupa yakasından Asya yakasına geçerek tünelden ilk geçişi gerçekleştirecek.

Avrasya Tüneli'nin asfalt çalışması tamamlandı

GİŞELER TAMAMLANIYOR

Avrasya Tüneli'nde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde uygulanan Serbest Geçiş Sistemi yerine hali hazırda Boğaz Köprüsü'nde uygulanan şeritler arası ada barındıran gişe yapıları inşa edilecek.

Ücret toplama sadece otomatik sistemler üzerinden yapılacak olup trafik sıkışıklığına yol açabilecek nakit toplama yapılmayacak. Buna karşın OGS ve HGS kullanıcıları için farklı şeritler olmayacak, tüm şeritlerden geçiş yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.