Avcılar Next'te Konut Satışları 1 Ayda Yüzde 67 Seviyesine Ulaştı

Avcılar Next'te Konut Satışları 1 Ayda Yüzde 67 Seviyesine Ulaştı

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next satışa çıktığı 15 Ağustos tarihinden bu yana yüzde 67 satış seviyesine ulaştı. 240 bağımsız bölümden oluşan Avcılar Next projesinde daire fiyatları 396 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Avcılar İnşaat tarafından Bornova Yeşilova’da hayata geçirilen Avcılar Next projesi 217 konut ve 23 ticari alandan oluşuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer verilen projede ön talep sürecinin ardından satışlar 15 Ağustosta başladı.

avcilar-next-fiyat-listesi.jpg

İNŞAAT BAŞLAMADAN SATIŞLARIN YARISINDAN FAZLASI BİTTİ

Avcılar İnşaat satış müdürü Ayça Er daha önceki projelerinde yatırımcılara yüksek kazançlar sağladıkları için satışların hızlandığını belirtti. Ayça Er konu ile ilgili olarak şunları söyledi, “Ön talep sürecimizde 240 bağımsız bölüm için 380 talep topladık. 15 Ağustos itibariyle 0,64 faiz oranıyla satışa çıktık. İnşaat daha başlamadan 240 adet bağımsız bölümün 128 tanesini sattık. 1 ay içerisinde projenin yarısından fazlasını sattık. Next projemizde 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerimiz bulunuyor. Daha çok yatırımcıya hitap eden bir proje. Yatırımcılarımız bizleri çok iyi bildiği için topraktan satın alıyor. Her projemizde dairelerimiz en az yüzde 40’ını eski müşterilerimiz alıyor. Müşterilerimiz eski projelerimizde yüksek karlar elde ettiği için yeni projelerimizi tercih ediyor.”

ayca-er.jpg

YATIRIMCI DA BİZİMLE BERABER KAZANSIN

Avcılar İnşaat olarak maliyet artışı ve yüksek satış oranlarına rağmen zam yapmadıklarını belirten Ayça Er, “Maliyetlerimiz çok artmasına ve projede hızlı bir satış grafiği yakalamamıza rağmen zam yapmadık. Lansman fiyatından sonra fiyatlarda yüzde 5 artış oldu. Normal şartlarda bu satış oranında yüzde 20-30 zam yapmamız gerekiyordu. Ama biz yatırımcılarımız da bizimle beraber kazansın istiyoruz. Kazan kazan mantığına daha yatkın bir firmayız” dedi.

217 KONUT 23 TİCARİ ALAN

Avcılar Next projesinin detaylarını aktaran proje satış müdürü Ayça Er, “Projemiz 240 bağımsız bölümden oluşuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer verdik. Projede 217 adet home-office 27 adet ticari alan bulunuyor. 1+0 daireler 30 metrekare, 1+1 daireler 40 metrekare, 2+1 daireler ise 51 metrekare olarak tasarlandı. Proje 2021 yılının aralık ayında teslim edilecek. Projenin hemen yanındaki belediyeye ait 4 bin metrekarelik boş arazide kamu kullanımına sunmak üzere bir gençlik parkı tasarlıyoruz. Bornova’ya güzel bir park kazandıracağız” dedi.

avcilar-next.jpg

AVCILAR NEXT FİYAT LİSTESİ

1+0 daireler 396 Bin TL’den

1+1 daireler 540 Bin TL’den

2+1 daireler 895 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projeden ev almak isteyenler hiç peşinat ödemeden daire bedelinin yüzde 80’ini 0,99 faizle banka kredisi kullanarak, yüzde 20’sini ise Aralık 2021’de ödeyecek şekilde ev sahibi olabiliyor. Peşin ödemelerde de yüzde 15 indirim sağlanıyor. Yüzde 50 peşin ödeme ve yüzde 50 teslimde ödeme yapanlar da yüzde 15 indirimden faydalanabiliyor.

36 AY KİRA GARANTİSİ

36 ay kira garantili olarak satışa sunulan projede dairelerin amortisman süresi 180 ay olarak hesaplanarak kira garantisi veriliyor. Kiralamalar 4 yıldır Avcılar İnşaat bünyesinde faaliyet gösteren Office Gayrimenkul tarafından yapılıyor. Office Gayrimenkul, Avcılar İnşaat projelerinin 2. El satış ve kiralamalarını da üstleniyor.

avcilar-next-sosyal-alanlar.jpg

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Avcılar Next projesinde 1.200 metrekare sosyal alana yer verildi. Projenin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, kütüphane, fitness salonu, plates ve yoga ve aerobik salonu, spa, jakuzi, hobi odaları, bilardo, masa tenisi, cep sineması yer alıyor. Sosyal alanlara ait cafe ve restaurant da bulunacak.

Tüm ulaşım akslarının ortasında yer alan Avcılar Next projesi Forum Bornova’nın karşısında konumlanıyor. Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Bahçeşehir Koleji’ne çok yakın bir noktada bulunuyor.

avcilar-next-lokasyon.jpg

5 YILDA ŞEHRİN YENİ MERKEZLERİNDEN BİRİ HALİNE GELDİ

Yeşilova’nın son 5 yılda çok mesafe kat ettiğini belirten Ayça Er, “Bu bölge Avcılar İnşaat’ın öncülüğünde inşaat firmalarının yaptığı yatırımlarla büyük bir dönüşüm yaşadı. Şu an şehrin yeni merkezlerinden biri oldu. Çevreyoluna kısa sürede çıkabildiğiniz, AVM’ye yürüyerek gidebildiğiniz, toplu taşımaya yakın bir mesafede yer aldığı için çok hızlı gelişti. Bu bölgede yeni projelerimiz olacak. Next projemizden sonra burada 2 proje daha hayata geçireceğiz” dedi.

 

AVCILAR EXCLUSİVE’DE OFİSLER 4 AYDA SATILDI

Krizin tam ortasında satışa çıkan Avcılar Avcılar Exclusive projesindeki son durumu aktaran Ayça Er, “Satışa çıktığımızda faiz oranları çok yüksekti. Bankalarla anlaşarak 0,99 faiz oranıyla satışa çıktık. Firma bünyesinde 0 faizle 72 ay vade seçeneği sunduk. Yazın satışa çıktık, Ağustosta faiz oranlarının da düşmesiyle beraber 156 adet ofisin satışını 4 ay gibi bir sürede bitirdik. Konutlarda da yüzde 87 satış rakamına ulaştık. Avcılar Exclusive projemiz bugüne kadar yüzde 50 değer kazandı. Avcılar Exclusive projesinde ofis bloğunda teslimler bu yılın sonunda, konut bloğunda ise Ağustos 2021’de gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.