Avcılar Exclusive'de 60 Ay, Ayda 5 Bin TL Kira Garantisi

Avcılar Exclusive'de 60 Ay, Ayda 5 Bin TL Kira Garantisi

Avcılar İnşaat , 6 ay erken teslim edilecek Bayraklı Exclusive projesinden 71.5 metrekare ofis alanlara 5 yıl boyunca her ay 5 bin lira garantili kira desteği verecek.

A+A-

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Burada amacımız, yatırımcımıza destek olmak. Günümüz koşullarında böylesine bir destekte bulunmak imkansız gibi görünse de Avcılar olarak biz, hem İzmir'e değer katma hem de yatırımcımıza bizimle birlikte olmanın güvencesini sunmak istedik. Bize inananlarla birlikte tarih yazıyoruz. Avcılar Exclusive Bayraklı projesi ile yalnızca yatırımda kazanmıyorsunuz, aynı zamanda getirilen yenilikler ve konfor ile hayal ettiğininiz yaşama da sahip oluyorsunuz" dedi.

Yatırımın tam zamanı

İzmir’in giderek değerlendiğinin altını çizen Avcı “Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre geçen yıl Ekim ayında İzmir’de 7 bin 419 olan konut satışı, 2019 yılı Ekim ayında yüzde 21,5 oranında artarak 9 bin 12'ye çıktı. İnanıyoruz ki satışlardaki bu artış, yeni yılda sektörümüzde büyük sıçramaları da beraberinde getirecek” diye konuştu. Avcılar Exclusive Bayraklı'nın ise yatırımcıya büyük fırsat sunduğuna dikkat çeken Avcı, “Lüksü, modernizmi ve konforu aynı projede birleştirdik. Yeni yıl öncesi, yatırım için şimdi tam zamanı” dedi.

5 yıldızlı kampanyalar

Avcılar Exclusive Bayraklı'da 71.5 metrekarelik ofisin satış fiyatı 998 bin 500 TL olmasına karşın Avcılar, kuruluşunun 30. yılına özel, yüzde 15 indirim uyguladı. Proje tahmini teslim tarihi 2021 Haziran ve kira garantili taahhüt ise aynı yılın Temmuz ayında hemen başlayacak. Böylece yatırımcının, kredi taksidi de garanti altına alınmış oldu.

Avcılar İnşaat'ın yatırım garantili kira desteğinde çok farklı seçeneklerde yer aldı. Buna göre satır alınan ofisin "boş" kalma derdi yok. Eğer ofisinizi kiraya verdiyseniz ve kiracınız çıktıysa, Avcılar Ofis Gayrimenkul, yeni kiracı buluyor. Bulunmadığı takdirde de kira ve aidatı ödemeye devam ediyor. Örneğin ofisiniz 3 bin 500 TL kiraya verildiyse, Avcılar bunu 5 bin liraya tamamlıyor.

Tapu harcı yok, kira garantisi var

Ayrıca bu projede tapu harcı yok. Tam fatura alıp, 31 bin lira tapu harcını ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Ofis ve daireler klimasından armatürüne kadar hepsi içinde teslim ediliyor.

Avcılar Exclusive Özellikleri

Açık ve kapalı yüzme havuzu

Çocuk oyun alanları

Sauna ve Türk hamamı

Fitness merkezi

Teras kafe ve restoranlar

Sinema

Özel güvenlik

2 Katlı Kapalı otopark

5 yıldızlı misafir konaklama, yoga ve plates alanları

Alışveriş merkezi, mağazalar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.