Avcılar Exclusive İnşaatı 6 Ay Erken Bitecek

Avcılar Exclusive İnşaatı 6 Ay Erken Bitecek

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin ilk 6 katını sadece 4 ayda tamamladı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, projenin belirlenen tarihten 6 ay önce teslim edileceği müjdesini verdi.

A+A-

 Avcılar Exclusive Bayraklı projesi, 55 bin metrekare alan üzerinde konumlandırıldı. Ofis ve ev konseptiye tasarlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile planlandı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 150 kişiyle birlikte başladıklarını temel atma işlemini 9 saatte bitirdiklerini ifade ederek "Şimdiye kadar 485 mikser dolusu 12 bin ton beton atıldı. İnşaat alanında 200 kilometre uzunluğunda 290 ton inşaat demiri ve su yalıtımı için de 18 bin 500 ton izolasyon malzemesi kullanıldı” dedi. Hızla çalışırken güvenliği hep üst seviyede tuttuklarını söyleyen Avcı “Zemininde kullanılan büyük çap ve derinlikte inşa edilen ve yük taşıma kapasitelerinin fazlalığı ile bilinen 97 fore kazık kullandık. Beton tercihimizi de C45 diye bilinen en sağlam betondan yana yaptık” dedi.

İnşaatın 4. ayında bodrumdaki ilk iki kat dahil toplamda 6. kata ulaştıklarını söyleyen Avcı, herkesin bu projeden kolayca ev ve ofis sahibi olabileceğini belirterek kuruluşlarının 30. yılına özel olarak müşterilerine pek çok kolaylık sağladıklarını da vurguladı. Peşin alımlarda yüzde 30 indirim olduğunu hatırlatan Avcı “Biz yatırımcılarımızın sesine kulak verdik ve tüm imkanlarımızı seferber ettik. Dileyen müşterilerimiz 0,79 faiz oranı ve 120 ay vade ile de ev ya da ofis sahibi olabilecek” dedi. Avcı, projenin belirlenen tarihten 6 ay önce teslim edileceğini söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.