Avcılar Caddebostan Projesinin Lansmanı Yapıldı

Avcılar Caddebostan Projesinin Lansmanı Yapıldı

Avcılar Caddebostan Projesinin basın lansmanı yapıldı. 202 konut ve 3 ticari üniteden meydana gelen projede yüzde 1 peşinat 60 ay vade 0 faiz ve peşinde yüzde 20 indirim kampanyası sunuluyor.

A+A-

Avcılar Caddebostan projesinin lansman toplantısı Yeşilova'da bulunan satış ofisinde yapıldı. Lansman toplantısına basın mensuplarının yanısıra davetliler de katıldı. Avcı İnşaat yönetim kurulu başkanı İdris Avcı proje ile ilgili bilgileri paylaştı. 

avcilar-caddebostan-lansman.jpg

İdris Avcı yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı, “29 yıldır istikrarlı bir büyüme ile projeler inşa ediyoruz. Kalite ve konforu birlikte sunuyoruz. Binlerce aileyi ev sahibi yaptık. Hayata dokunan projelerimize bir yenisine daha ekliyoruz. Caddebostan projemizi Bornova’nın yeni gelişme aksı olan ve Yeni Bornova olarak adlandırılan bölgede yer alan Doğanlar’da hayata geçiriyoruz. Arsanın  tamamı bize ait. Bu projemizin yatırım değeri 200 milyon TL. İzmir’in en avantajlı yerlerinden biri diyebiliriz. Yeni Bornova Bölgesi’nde 10 yıl içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerde yatırımcılarımıza yüzde 200’den fazla prim yaptırdık. Bu bölgeye 10 yıl önce geldik. O zamanlar konut fiyatları 100 bin TL iken şu anda 1 ile 1,5 milyon TL değerinde. Bu projemiz ailelere yönelik. 1+1 dairelere yer vermedik. 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dubleks daireler yer alıyor. 25 bin metrekare arsada bina oturum alanı 6 bin metrekare. 18 bin metrekare alanı peyzaj ve sosyal alana ayrıldı."

PROJE GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Konutların sadece oturum amaçlı değil yatırım amaçlı da alındığını belirten Avcı sözlerine şu şekilde devam etti,  "Konut her ne kadar yaşama alanı olarak düşünülse de yatırım aracıdır. Daha önceki yatırımcılarımız ticari projelerimizden yatırım amaçlı alıyordu. Şimdi konutlarda da yatırım amaçlı alanlar var. Projelerimiz Son 5 yılda en az yüzde 200 değer kazandı."

1 MİLYAR TL’LİK 5 PROJE

2019 yılına kadar 1 milyar TL yatırım hacmine sahip 5 proje hayata geçireceklerini belirten Avcı, “2019 yılına kadar 5 büyük projemiz var. Bu projelerimizin toplam yatırım değeri 1 milyar TL i. İnşaallah Gaziemir Optimum AVM yakınında bir projemiz olacak.  Arsa anlaşmasını tamamladık. Haziran veya tammuz ayında bir projemizin daha lansmanını yapacağız” dedi.

avcilar-caddebostan-satilik.jpg

YÜZDE 1 PEŞİNAT 60 AY VADE 0 FAİZ

Proje satış müdürü Emre  Günenç projenin teknik özellikleri hakkında bilgi verdi.

25 bin  metrekare arsa üzerinde yükselen Caddebostan projesinde 18 bin metrekare sosyal alan ve zemin katta 1.500 metrekare kapalı sosyal alan yer alıyor. Projede 202 konut ve 3 dükkan bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçeli dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Caddebostan'da daire metrekareleri 70 ile 270 metrekare arasında değişiyor. 

Projede 3+1 dairelerin fiyatları fiyatları 349 bin liradan başlıyor. Kişiye özel ödeme olanakları sunan Caddebostan'da yüzde 1 peşinat 60 ay vade 0 faiz seçeneğinin yanı sıra peşin alımında yüzde 20 iskonto uygulanıyor. 

Projenin sosyal olanakları arasında 2 adet açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Fitness salonu, çocuk oyun alanı, kreş, sinema salonu, sauna, spor alanları ve peyzaj alanları yer alıyor.

Caddebostan projesi  Kemalpaşa OSB’ye 15 km, Manisa OSB’ye 25 km, Yaşar Üniversitesi’ne 3.5 km, Bornova Anadolu Lisesi ve Özel İzmir Türk Koleji ve İzmir Koleji’ne 2 km, Üniversite metro durağına 3 km, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 4 km, Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne 3 km, Forum Bornova ve Ikea’ya 3 km, Park Bornova AVM’ye 2 km uzaklıkta yer alıyor

Avcılar Caddebostan İletişim Bilgileri:

Telefon: 0 232 344 28 24 - 0 232 461 61 84

Web Adresi: http://www.avcilarinsaat.com.tr/caddebostan/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.