Artemis Park 2 Ayda 154 Ön Talep Topladı

Artemis Park 2 Ayda 154 Ön Talep Topladı

İCK yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen ve 100 bağımsız bölümden oluşan Artemis Park projesinde 2 aylık ön talep sürecinde 154 talep toplandı.

A+A-

Başkent başta olmak üzere, yurt genelinde büyük inşaat projelerine imza atan İCK Yapı tarafından hayata geçirilen Ametist Park’ın, Ankara’nın gelecek ​10 yılda sıfır noktası olması planlanan Beytepe, Beysukent, Çayyolu aksında iş dünyasının önemli aktörlerinin buluşma noktası olması planlanıyor. 

 

İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, ön talepleri almaya başladıkları Ametist Park'ta yaklaşık 2 aylık süreçte sağlık sektöründen, yeme-içmeye kadar geniş bir yelpazede 154 başvuru aldıklarını belirterek, “230 metre cadde cephesinde 50 ofis, 50 ticari alanı bünyesinde barındıran Ametist Park, Ametist Konutları ile birleşim alanında da uzun ve geniş bir yaşam sokağı ile hizmet verecek. Ametist Park’ta, alanında öncü firmalardan gelen ön talep başvuruları sevindirici. Ön talep toplamaya bir süre daha devam edeceğiz” dedi.

 

“İCK Yapı olarak ‘insan için tasarım’ ilkesiyle yürüdüğümüz bu yolda, projelerimizin her meslekten insana hitap edebiliyor olmasını önemsiyoruz” diyen Cemal Kuru, şunları söyledi:

 

“Ametist Park’ı, gerek bugünün ve geleceğin önemli lokasyonlarından birinde bulunması, gerek mimarisi ile pek çok farklı kitleye hitap edebilecek bir kompleks olarak düşünebiliriz. Nitekim gelen taleplerin yoğunluğu ve sektörel çeşitlilikten de bunu anlayabiliyoruz. Her ön talebi ekip olarak titizlikle değerlendiriyor ve Ankara’nın en seçkin projesine imza atmayı hedefliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.