Artaş İnşaat Avrupa Konutları'nda Satışlar Başladı

Artaş İnşaat Avrupa Konutları'nda Satışlar Başladı

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye Yamanevler'de inşa ettiği 672 konutluk Avrupa Konutları projesinin satışları başladı. Avrupa Konutları'nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Avrupa Konutları Ümraniye fiyatları 484 bin liradan başlıyor.

A+A-

Artaş İnşaat İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk projesi Avrupa Konutları Yamanevler projesini satışa çıkardı. 

Ümraniye Yamanevler’de eski Ümran Boru Fabrikası arazisi üzerinde yükselen proje 47 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

11 bloktan oluşan Artaş Avrupa Konutları Yamanevler projesi karma konseptte tasarlanıyor. Projede bin 672 adet konut, 2 ofis bloğu ve 38 adet ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 

Projede 1+1 daireler 75-106 metrekare, 2+1 daireler 1/7-186 metrekare, 3+1 daireler 163-203 metrekare, 4+1 daireler ise 215-248 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. 

FİYATLAR 484 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Metrekare birim fiyatları 6 bin 400 TL’den başlayan Avrupa Konutları Yamanevler daire fiyatları 484 bin TL’den başlıyor 1 milyon 814 bin TL’ye kadar yükseliyor. 

YÜZDE 10 İNDİRİMLE

2020’de konut teslimleri yapılması planlanan projede yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise şirket bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Banka kredisi ile de taksit imkanı sunulan projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde yükselen proje AVM’ler, hastaneler ve üniversitelerle çevrili bir bölgede yer alıyor. 

Avrupa Konutları Yamanevler projesinin sosyal olanakları arasında ise, koşu parkuru, tenis kortları, yüzme havuzu, fitness merkezi, mini futbol sahası, çok amaçlı saha, basketbol sahası, sauna ve yeşil alan yer alıyor. 

Ağustos sonunda hizmete girmesi planlanan Yamanevler ve Çakmak metro duraklarının ortasında konumlanan proje Tem Otoyolu’na 1 kilometre, E-5’e 7 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi’ne ise 5 kilometre uzaklıkta  konumlanıyor. 

EYLÜL’DE CİTYCAPE'DE GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Avrupa Konutları Yamanevler projesinin Asya Yakası’nın en prestijli projesi olacağını vurgulayan Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, projeyi Eylül ayında da Dubai’de düzenlenecek olan Citycape’te görücüye çıkaracaklarını söyledi. 

1 MİLYAR 200 MİLYON TL’LİK YATIRIM DEĞERİ

Projenin yatırım değerinin arsa maliyeti hariç 1 milyar 200 milyon TL olduğunu belirten Çetinsaya, projeden 3 milyar TL ciro beklediklerini söyledi.

2020 MODEL... 
Ümran Boru ile yüzde 50 yüzde 50 anlaşma yaptıklarını belirten Çetinsaya, “Alemdağ Caddesi İstanbul’un en pahalı caddelerinden biri. Biz bölgeye inanıyoruz. Proje 40 yıllık tecrübemizle birlikte Asya Yakası’nın en prestijli projesi olacak. 2020 mode bir proje. Minimum yüzde 35 prim öngörüyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.