Arkadya Evleri'nde Yaşam Başladı

Arkadya Evleri'nde Yaşam Başladı

Onag Yapı tarafından Karşıyaka Şemikler'de hayata geçirilen Arkadya Evleri projesinin oturma ruhsatı alındı ve yaşam başladı. Projede hemen teslim daireler 0,99 faiz oranlarıyla ve masrafsız olarak satışa sunuluyor.

A+A-

Onag Yapı'nın Karşıyaka'nın Şemikler mahallesinde 3 blok olarak hayata geçirdiği projede inşaat çalışmaları tamamlandı. Oturma ruhsatının alındığı projede ev sahipleri sitede yaşamaya başladı. 

Toplamda 98 adet konutun yer aldığı projede 2+1, 3+1 ve 3,5+1 daire seçeneklerine yer verildi.

onag-arkadya-evleri.jpg

0,99 FAİZ, 0 MASRAF

ONAG Arkadya Evleri projesinde konut satışları devam ediyor. Fiyatların 490 bin liradan başladığı projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

60 ay vadeye kadar 0,99 konut kredisi imkanı sunan proje satıştan sonraki tüm masrafları da üstleniyor. Tapu harcı, oturma ruhsatı ücreti, elektrik-su-doğal gaz abonelik ücretleri ve DASK sigorta masrafı ONAG Yapı tarafından karşılanıyor.

onag-arkadya-havuz.jpg

ŞEMİKLER'İN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

Arkadya Evleri'nin Şermikler bölgesindeki en büyük konut projesi olduğuna dikkat çeken proje satış müdürü Ekrem Tunç, "Arkadya Evleri projemiz peyzaj alanlarıyla, havuzuyla, her daireye 1 araçlık otoparkı ve inşaat kalitesiyle fark yaratıyor. Projenin yanı başındaki Bahçeşehir Uğur koleji bu yıl eğitime başladı. Sitemizde yaşayan aileler çocuklarını 2 dakikada güvenle evinin önündeki okula bırakabilir. İlerleyen yıllarda hayata geçirilecek olan Mavişehşir-Anadolu Caddesi bağlantı yolu projemizin yanı başından geçecek. Mavişehir Bulvarı açıldığında projemiz daha prim yapacaktır. Anadolu Caddesine, İZBAN istasyonuna, çevreyoluna , Şemikler Anadolu Lisesi, Mavişehir ve Bostanlı'ya çok yakın bir mesafede projemiz şehrin merkezinde kolay ulaşım imkanı sağlıyor" dedi.

arkadya-evleri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.