Ankara'da Gayrimenkul Piyasası Hareketlendi!

Ankara'da Gayrimenkul Piyasası Hareketlendi!

Ankara, hedeflerini büyüttü. Ankara ekonomisinin nabzının tutan Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası başkanları, 'Üretim Reform Paketi' ile birlikte Baskent'te yatırımların artacağını söyledi.

A+A-

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, 'Üretim Reform Paketi'nin sanayicinin önünü açacağını belirterek, "Üzerimizdeki birçok yükü hafifletecek düzenlemeler var. Asıl önemlisi devletin sanayiciye bakışındaki zihniyet değişiyor. En büyük kazanımımız bu" dedi. ATO Başkanı ise "Türkiye'nin üretim yolu otobana kavuşuyor" açıklamasında bulundu. 

GAYRİMENKULE İLGİ ARTIYOR 

ANKARA gayrimenkul piyasası da ciddi anlamda hareketlendi. İstanbul'daki konut satışları yılın ilk dört ayında düşüş gösterirken, Ankara'da satışlar yüzde 13.7 oranında arttı. Uzmanlar Ankara'da birçok inşaat şirketinin markalı konutlar inşa ettiğini belirterek, pazar potansiyeli olduğunu söyledi.

TURİZMDE İRAN İLCİSİ 

GAYRİMENKUL Uzmanı Köksal Ünal, Türkiye'de en çok konut üretimi ve satışının gerçekleştiği İstanbul ile ikinci sıradaki Başkent Ankara arasındaki makasın giderek kapandığını belirtti. Ünal, İstanbul'da hız kesen satışların Ankara'da ivmelenerek arttığına işaret etti. Ayrıca turizm sektörü de Ankara'nın gelişen sektörlerinin başında geliyor. Özellikle İranlı turistler Başkent'in müdavimleri arasında... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.