Altın Orman Projesinin İnşaatı Durduruldu

Altın Orman Projesinin İnşaatı Durduruldu

Altın Orman projesinde inşaat yaşanan hukuki bir sıkıntıdan dolayı geçici olarak durduruldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kalamış Yapı yaşanan hukuki sorunun çözüldüğünü, inşaat çalışmalarının ve satışların başlayacağını belirtti.

A+A-

İlk kez 2015 yılında tanıtıla, 3 kez el değiştirmek zorunda kalan Altın Orman projesi yaşanan hukuki sorunlardan dolayı inşaat geçici durduruldu.

Bornova Altındağ mahallesinde 38.000 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 1215 konuttan meydana geliyor. 

Geçtiğimiz aylarda lansmana çıkan ve inşaat faaliyetleri başlayan proje ile ilgili hukuki bir sorun yaşanmıştı. Projede çalışan işçilerin kaldığı koğuşlar Uçanyol projesi alanı içerisinde kaldığı için taşınması istendi. Hukuki sorunu çözen firma, koğuşların taşınması için çalışmalara başladı. Taşınma işlemi tamamlandıktan sonra inşaat faaliyetleri yeniden başlayacak. 
Kalamış yapı, süreci şeffaf bir şekilde yönetmek için de satışları geçici olarak durdurduğunu, inşaatın yeniden başlaması ile satışların da başlayacağını ifade etti.

Firma konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Kalamış Yapı olarak Ocak ayında başlamış olduğumuz Altın Orman projesine hukuksal alanda yaşanan olumsuzluklardan dolayı ara vermiş bulunmaktaydık. İnşaat durumunun devam etmemesi sebebiyle satışlarını da durdurmuş olduğumuz projemizin tek yetkili satış merciinin Altın Orman Satış Ofisi olduğunu belirtmek isteriz. Önümüzdeki dönemde inşaat sürecinin başlamasıyla satışların tekrardan başlayacağını duyurur, satış noktasında başka kanallara irtibar etmemeniz gerektiğinin altını çizmek isteriz.
Saygılarla.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum