Allianz Kampüs 2018'in İlk Yarısında Tamamlanacak!

Allianz Kampüs 2018'in İlk Yarısında Tamamlanacak!

Allianz Türkiye, operasyon birimini İzmir Gaziemir’e taşıyarak 1.100 kişiye iş imkanı sağlayacak. Allianz Kampüs'ün 2018'in ilk yarısında inşasının tamamlanarak faaliyete geçmesini hedefleniyor.

A+A-

Allianz Türkiye, bölgesel yatırım kararı ile İzmir’in Gaziemir ilçesinde bir operasyon merkezi kuruyor. ‘Allianz 'Kampüs' adı verilen merkez, uzun vadede 1.100 kişiye istihdam sağlayacak.

Bölgesel yatırım kararı alan Allianz Türkiye, operasyon birimini İzmir Gaziemir’e taşıyarak 1.100 kişiye iş imkanı sağlayacak. Büyüyen şirketlerinin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere bölgesel yatırım kararı aldıklarım belirten Allianz Türkiye

İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel, bu süreçte hem olası süreçleri hem de lokasyonları değerlendirdiklerini ve Allianz Kampüs adı verilen birimin ekonomi, kalifiye iş gücü zenginliği, iklimi, yaşam standartları ve ulaşım altyapısı gibi birçok kriter düşünülerek İzmir’e kurulacağını ifade etti.

Allianz Kampüs’ün 17 dönümlük bir arazi üzerine inşa edileceğini açıklayan Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Binamız, tüm iş süreçlerimizin temeline oturttuğumuz sürdürülebilirlik ilkelerine uygun bir tasarımla, doğa ve çalışan dostu olarak dizayn edildi. İki katlı ve yatay bir bina olmasını planladık. İçyapısı rahat, özgür, esnek ve sosyal yeni nesil bir çalışma ortamına öncülük edecekken, dışında da açık hava spor sahaları ve bolca yeşil alan olacak. 2018'in ilk yarısında inşasının tamamlanarak faaliyete geçmesini hedefliyoruz.”

İstanbul'dan gönüllüler İzmir'e gidecek

Özel, İstanbul’dan İzmir’e gitmek isteyen çalışanlarına imkan tanıdıklarım da ifade etti. Bu konuda şirketteki çalışanlarım bilgilendirdiklerini ve ‘gitmek isteyen herkes gidebilir’ dediklerini belirten Özel, öncelikle kararını bu yönde veren çalışanlarını belirlediklerini sözlerine ekledi. Özel, gönüllülere taşınma süreçlerinde nakliye, emlak danışmanlığı gibi konularda destek olacaklarını da kaydetti.

Çalışanlara geniş sosyal haklar verilecek

Allianz Kampüs’te çalışacak adayları geniş sosyal yan haklar bekliyor. Özel, çalışanların özel sağlık sigortası, ulaşım (servis), yemek, bireysel emeklilik şirket katkısı, hayat sigortası, esnek çalışma saatleri, haftanın bir günü uzaktan çalışma gibi birçok sosyal imkandan yararlanabileceğini dile getirdi. Özel, Allianz Kampüs’ün hem imkanları hem de sosyal haklarıyla çalışanları için ideal bir çalışma ortamı sağlayacağını belirtti.

Başvurular yıl boyunca sürecek

Allianz Kampüs'te çalışmak isteyen adaylar için başvurular 2017 yılı boyunca sürecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Allianz'ın internet sitesinde, kariyer sekmesinde yer alan Allianz Kampüs başvuru formunu doldurarak genel başvuru yapabilecekler. Başvuru yapacak adayların en az ön lisans mezunu olması, erkek adayların ise askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki yıl tecil etmiş olması gerekiyor. Bu kriterlere uyan adayları telefon mülakatı, genel yetenek testi, yüz yüze mülakat, kişilik envanteri, İngilizce sınavı aşamaları bekliyor.

Yeni mezunlara öncelik

Allianz Kampüs'te uzun vadede 1.100 kişi istihdam edilecek ancak ilk etapta 650 kişi işe alınacak. Hem yeni mezunları hem de farklı sektörlerden profesyonelleri aralarında görmek istediklerini belirten İlkay Özel, istihdamın yüzde 70'ini yenimezunların oluşturacağını dile getirdi. Özel, "Bu adaylarımız çağrı merkezi, elementer sigorta, hayat ve emeklilik, müşteri hizmetleri, hasar, provizyon ve risk değerlendirme bölümlerinde değerlendireceğiz. Mühendislik, iktisat, işletme, tıp ve hemşirelikokulları gibi birçok farklı uzmanlık alanlarında daha önce çalışmış ve deneyim kazanmış profesyonellere de kapılarımızı açıyoruz. Allianz Kampüs’e tutkuyla çalışacak ve kariyerlerinde ilerlemek isteyen adayları bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.