Akbank 1 Ay İçerisinde 4. Kez Faiz İndirdi

Akbank 1 Ay İçerisinde 4. Kez Faiz İndirdi

Akbank Konut Kredisi faizlerine son bir ay içerisinde 4. kez indirim uyguladı. Konut kredisinde 14 puanlık indirim uygulayan Akbank'ın konut kredisi faiz oranları 1,56'ya düştü.

A+A-

Akbank Temmuz ayında dördüncü kez konut kredisi faizlerinde indirim uyguladı. Temmuz başından beri konut kredisi faiz oranlarında 38 puan indirim uygulayan Akbank bugün de 14 puanlık bir indirim daha gerçekleştirdi.

Akbank Konut Kredisi Faizleri

Akbank faiz indirimi sonrasında 4 yıl vadeye kadar faizlerini %1.56’ ya düşürdü. Bankanın 4 ile 10 yıl vade arasında faizleri ise %1.5’e geriledi. İndirim sonrası Akbank’ın 10 yıl vadeli konut kredisi faizleri en düşük tabela faiz oranları seviyesine ulaştı.

Akbank Konut Kredisi Hesaplama

Akbank’tan 150.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 2.700 TL oluyor. Kredinin vade sonunda toplam geri ödemesi 324.000 TL’ ye denk geliyor.

Akbank Konut Kredisi Masrafları

Akbank konut kredisine ek olarak 126 TL taşınmaz rehin ücreti ve ortalama 980 TL ekspertiz ücreti alıyor. Banka kredinin %0.5’i kadar kredi tahsis ücreti talep ediyor.

Kaynak: KrediPazarı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.