Ağaoğlu İnşaat Bu Yıl 4 Yeni Projeye Başlayacak!

Ağaoğlu İnşaat Bu Yıl 4 Yeni Projeye Başlayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

A+A-

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun iş kolları nelerdir? 2016 yılı nasıl geçti, 2017 hedefleri nelerdir? 

Faaliyetlerine 1981 yılında başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İnşaat, Enerji, Turizm ve Sanayi sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var. Bu 4 inşaat projesi için 3 milyar Dolar’lık yatırım planlıyoruz. Enerji alanında ise 1 milyar Dolar değerindeki yatırımlarımız devam ediyor. Yakın zamanda Yalova Esenköy’deki 75 MW Rüzgâr Enerjisi’nin ihalesini gerçekleştirdik. 2016 yılında 2 adet santrali devreye aldık. Peşinden Konya Sertavul’da belki de dünyadaki en büyük rüzgâr santrali olan projemiz devreye girecek. Şu an da lisans aşamasındayız. Bu yatırımlar yaklaşık 1.2 milyar Euro gibi bir tutara tekabül ediyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile Hasan Rahvalı serüveni ne zaman başladı? Bizlere kariyerinizden biraz bahsedebilir misiniz?

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldum. 1985-1988 yıllarında Hürriyet Ofset Matbaacılık ve Gazetecilik A.Ş.'de muhasebe müdürlüğü ve Avrasya Danışmanlık A.Ş’de Genel Müdürlük görevlerini yürüttüm.

1988 yılında Ağaoğlu Şirketler Grubu’na mali işler koordinatörü olarak katıldım. Grupta 2000 yılına kadar çeşitli görevler üstlendim. Halen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi- Murahhas Aza olarak görevime davam ediyorum.

Gayrimenkul projeleri geliştirirken nelere dikkat ediyorsunuz? Yüksek satış başarınızın altında yatan sır nedir?

36 yılı aşkın süredir inşaat, turizm, enerji ve sanayi alanında yaptığımız yatırımlarla bugün ülkemizin ve Avrupa’nın en önemli yatırım gruplarından biri haline gelmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne de 30 binden fazla nitelikli konut üreten grubumuz, “My” konseptli projeler ile birlikte markalı konut üretiminde Türk inşaatsektörüne öncülük etmiştir. İnşa  ettiğimiz projeler, insanlarımıza başlarını sokabilecekleri bir konutun ötesinde kaliteli ve güvenli bir yaşam alanı ve çok kazançlı yatırımı aynı anda sunmaktadır. Biz sadece konut üretmiyoruz bir yaşam biçimi sunuyoruz

Her projemizde 3 ayrı araştırma raporu ile lokasyona uygun müşteri profilinin belirlenmesi ve belirlenen segmentin talepleri doğrultusunda mimari projenin oluşturulması başarılarımızın en önemli unsurlarından biridir. Bunun yanı sıra satış sonrası hizmetlerimiz proje teslimlerinden sonra da site sakinlerimizin her zaman yanındayız.

Sitelerimizde görevlendirdiğimiz gizli sosyologlar, site hizmetlerini inceliyor, yaşam kalitesini ölçüyor ve gözlemlerini bize raporluyor. Biz de bu gözlemleri hem mevcut projelerimize adapte ediyoruz hem de yeni planladığımız sitelere kullanıcı tecrübesi olarak yansıtıyoruz. Bu sayede Ağaoğlu projelerinde 104 farklı milletten insan bir arada yaşıyor.

Gelecek projeler nelerdir? Özellikle hangi bölgeye odaklanmayı planlıyorsunuz?

2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var. Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy.

 

Fanatik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.