Adnan Kılıçoğlu'ndan 500 Konutluk Yeni Proje! Haziranda Lansmana Çıkacak

Adnan Kılıçoğlu'ndan 500 Konutluk Yeni Proje! Haziranda Lansmana Çıkacak

Adnan Kılıçoğlu İnşaat’ın yeni projesi Trademark Pi haziran ayında lansmana çıkıyor. 500 konut ve 26 ticari üniteden meydana gelen projede fiyatlar 495 bin TL’den başlıyor.

A+A-

2021 yılı içerisinde 470 konutluk iki projenin anahtar teslimlerini gerçekleştiren Adnan Kılıçoğlu İnşaat Bornova’da yeni bir projeye başlıyor.

Bornova Ağaçlıyol’da Akça Holding’in 10 dönümlük arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Trademark Pi projesi 500 konuttan oluşuyor.

9 katlı 2 blok şeklinde yükselecek olan projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer verildi. 1+1 daireler 55 metrekare, 2+1 daireler 75 metrekare olarak tasarlandı. Projenin zemin katında 26 adet ticari ünite yer alıyor.

trademark-pi-satilik.jpg

İnşaat çalışmaları başlayan proje 30 ay sonra teslim edilecek.

Yaşar Üniversitesi’ne çok yakın mesafede yer alan Trademark Pi projesi Sanayi ve Bölge metro istasyonunun ortasında konumlanıyor. Trademark Pi projesi üniversite öğrencilerine ve yeni kent merkezindeki üst düzey şirket yöneticilerine hitap edecek bir yatırım projesi olarak geliştirildi.

trademark-pi-001.jpg

KAPALI LANSMAN FİYATLARI 495 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Kapalı lansman satışlarının başladığı Tredemark projesinde 1+1 daireler 495 bin TL’den, 2+1 daireler ise 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Lansmanla beraber satış fiyatları güncellenecek.

HAZİRANDA LANSMANA ÇIKACAK

17 günlük tam kapanma nedeniyle lansman tarihini ertelemek zorunda kaldıklarını ifade eden Adnan Kılıçoğlu inşaat yönetim kurulu üyesi Vahit Tarık Kılıçoğlu, “Mayısta lansmana çıkmayı planlıyorduk. Ancak yasaklardan dolayı lansman tarihimizi haziran ayına erteledik. Kapalı lansmanda dairelerimizi eski müşterilerimize sunduk. Hem yatırım hem de oturum amaçlı tercih edenler oluyor. Oturmak amacıyla alanlar genelde teraslı daireleri seçiyor.  Biz her projemizde yatırımcılarımıza yüzde 100’ün üzerinde kazanç sağlıyoruz. Bu projede de yüzde 100’ün aşağısında olmayacaktır. Şimdiden alanlar teslim tarihine kadar yüzde 100’ün üzerinde bir kazanç elde edeceklerdir” dedi.

trademark-pi-fiyat.jpg

ANLAŞMALI BANKALARDAN KREDİ KULLANILABİLECEK

Bölgedeki inşaatların çoğunun ofis tapulu olduğunu belirten Kılıçoğlu “Bizim projemiz konut tapulu olduğu için çok avantajlı.  İş Bankası ve Garanti Bankası ile anlaşma sağlayıp kredi kullandırabileceğiz” diyerek temelden kredi kullanma avantajı sağladıkları avantajları anlattı.

YATIRIM PROJELERİNDE SOSYAL ALAN DEĞİL, DÜŞÜK AİDAT TERCİH EDİLİYOR  

Aidat katılım paylarını düşürmek amacıyla çok fazla sosyal alana yer vermediklerini belirten Kılıçoğlu, “Projemizde yüzme havuzu, peyzaj alanları, kapalı otopark, güvenlik gibi temel ihtiyaçları sağlayacak kadar sosyal alana yer verdik. Daha önceki yatırım projelerimizde sosyal alan yapıyorduk. Ancak yatırım projelerinde kullanılmadığı ve aidatları artırdığı için talepleri de dikkate alarak bu projemizde sosyal alanlara çok yer vermedik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum