Adatepe'de Yaşam Başladı, Yaylacık'ta İnşaat Sürüyor

Adatepe'de Yaşam Başladı, Yaylacık'ta İnşaat Sürüyor

Buca’da hem emlak hem de inşaat alanında faaliyet gösteren Nezirler Emlak İnşaat’ın Adatepe Mahallesindeki 29 dairelik projesinde yaşam başladı. Yaylacık mahallesi, Erdem Caddesi üzerindeki bina inşaatı ise devam ediyor.

A+A-

Buca ilçesi Adatepe Mahallesinde 445 metrekare arsa üzerine 4 katlı tek blok olarak inşa edilen ve Eylül 2016’da daire teslimlerinin gerçekleştiği Vehbi Nergiz Apartmanında tapular dağıtıldı, oturma raporları alındı ve yaşam başladı. Apartman çevresindeki peyzaj çalışmaları da kısa bir süre içerisinde tamamlanacak.

Proje, merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve Dokuz Eylül Üniversitesi’ne yakınlığıyla alıcısına büyük imkanlar sağlıyor. Daireler hem yatırım amacıyla hem de oturma amacıyla alınabiliyor. Yatırım amacıyla alınan dairelerin kiracısı hazır. Ferah ve aydınlık dairelerin bulunduğu apartmanın yan tarafında park bulunuyor. Tınaztepe kampüsünün ve yeşil orman manzarasının görüldüğü açık bir alanda yer alıyor.

Vehbi Nergiz Apartmanı ulaşım araçlarına 50 metre, DEÜ iktisadi ve idari bilimler fakültesine 150 metre, süpermarketlere 150 metre, DEÜ Tınaztepe kampüsüne 600 metre, Hasanağa bahçesine 150 metre uzaklıkta bulunuyor.

Apartmanda sadece satılık 3 daire kaldı. 60 metrekarelik 1+1 dairenin fiyatı 150 bin TL, teraslı 2+1 dairenin fiyatı 280 bin TL, 3+1 dairenin fiyatı ise 330 bin TL. 270 metrekarelik dükkan kiraya verilecek

Dairelerde Kalorifer, hazır mutfak, PVC doğrama, çift cam, mobilya kapı, panjur ve daha birçok özellik bulunuyor.

ERDEM CADDESİNDE İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Yaylacık mahallesi Erdem Caddesi’nde hemşire okulu yanında inşa edilen 4 katlı binanın kaba inşaatı bitme noktasına geldi. Binada tamamı 2+1, 8 daire ve 1 dükkan bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 80 ile 90 metrekare arasında değişiyor.

Daireler 285 Bin TL’den satılıyor. Caddeye bakan 260 metrekare büyüklüğündeki dükkan kiraya verilecek. Proje ulaşım, alışveriş, okul ve sağlık merkezlerine yürüme mesafesinde. Vehbi Nergiz Apartmanındaki binalarda bulunan tüm özellikler Erdem Caddesi projesinde de bulunuyor.

400 KİŞİYİ EV SAHİBİ YAPTI

22 yıldır Buca’da faaliyet gösteren Nezirler emlak İnşaat, sektöre ilk olarak emlak danışmanlığı şirketi kurarak başladı. Birkaç yıl sonra inşaat sektörüne de adım atan Nezirler, Buca’da onlarca bina, 400 civarında daire yaptı. Nezirler emlak İnşaat ilerleyen yıllarda konut projelerine devam edecek.

METROPOLDE EN UCUZ DAİRELER BUCA’DA

Buca’daki daire fiyatlarının İzmir’deki diğer metropol ilçelere göre daha ucuz olduğunu dile getiren İsa Nezi, “ Buca’da daire fiyatları İzmir merkezinde bulunan diğer metropol ilçelerden daha uygun. Bu yüzden Buca’da konut satış istikrarı hiç bozulmuyor. Buca’da her zaman İzmir ortalamasının üstünde konut satışı gerçekleşiyor” dedi.

Nezirler Emlak İnşaat İletişim Bilgileri

Adres: Erdem Caddesi no:56/A Dokuzçeşmeler - Buca

Telefon: 0232 440 53 53

Web Adresi: http://www.nezirleremlak.com.tr/

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.