Adana Seyhan'da 3.2 Milyon Liraya İhaleden Satılık Srsa!

Adana Seyhan'da 3.2 Milyon Liraya İhaleden Satılık Srsa!

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Seyhan'da bulunan konut alanı imarlı arsasını satıyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

A+A-

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Seyhan'daki konut alanı imarlı arsasını satışa sunuyor. Tahmini bedeli 3.2 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 16 Mayıs'ta düzenlenecek.

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğünden:

 

 

1 - Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz malın DSİ Genel Müdürlüğüne ait hissesinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi ve “DSİ Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmaz Mal Satışı ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik” hükümlerine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışı yapılacaktır.

2 - Söz konusu taşınmaz malın DSİ hissesinin satış ihalesi DSİ  Adana  6. Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda “Kapalı Teklif Usulü” ile aşağıda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.

3 - İhaleye katılacak olanlar, “Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi”ni Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden ilan tarihinden itibaren mesai saatleri içerisinde 15.05.2017 tarihi saat:15.00’e kadar 200,00 TL bedel karşılığında alabilirler.

4 - İhaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olmak, yine aynı kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve geçici teminat bedeli ile şartname bedelinin en geç 15.05.2017 tarihi saat:15.00’e kadar Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Muhasebe Müdürlüğü veznesine veya Vakıflar Bankası Adana Şubesi IBAN: TR 680001500158007302994179 DSİ 6. Bölge Müdürlüğü hesabına yatırılması veya aynı kanunun 26/b maddesine göre Maliye Bakanlığınca belirlenen bankalardan süresiz teminat mektubu alınması gerekmektedir. 

5 - İhaleye katılacak tüzel kişiler (şirketler) İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair ve (ihalenin ilk ilan tarihinden sonra alınmış) halen faaliyette bulunduğuna dair belge ile birlikte tüzel kişiliğin sirküleri veya tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya tekliflerde bulunacak kişilerin tüzelkişiliği temsile yetkili olduklarını belgeleyen noterden onaylı vekaletnameyi, özel kişiler adına ihaleye katılacak kişiler özel kişiyi temsil ettiğine dair noterden tasdikli vekaletnameyi vermeleri şarttır.

6 - İsteklilerin 15.05.2017 tarihi mesai bitimine kadar DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığına geçici teminatını yatırmış olduğuna dair makbuzu veya teminat mektubu, satış şartnamesi, tasdikli ikametgah ilmühaberi (ihalenin ilk ilan tarihinden sonra alınmış), nüfus cüzdanı fotokopisi, vergi kimlik fotokopisi vs. evraklarla birlikte başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca, ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla teklif mektupları ile istenilen belgeler iadeli taahhütlü posta ile gönderilebilir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

7 - İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

8 - Taşınmaz mal satış ihalelerinde tüm vergi, resim ve harçlar alıcısına aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.