Uzundere Kentsel Dönüşüm İhalesine Folkart'tan Teklif

Uzundere Kentsel Dönüşüm İhalesine Folkart'tan Teklif

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uzlaşma yolu ile Uzundere’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm ihalesine 3’üncü ihalede nihayet teklif geldi. İzmir’deki inşaat yatırımları ile adından söz ettiren Folkart Yapı ihaleye taklif veren tek firma oldu.

A+A-

 İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar Uzundere Mahallesi’nde çalışmalarına başladığı 12 bin 809 metrekare alanlı iki adada yapılacak olan 280 konut ve 33 işyeri ile 44 bin 345 metrekare inşaat için çıktığı ihaleye kimsenin katılmaması üzerine yeniden ihaleye çıkıldı.

3’üncü kez gerçekleştirilen iki aşamalı ihalenin ilk aşaması önceki gün geröekleştirildi. Kapalı teklif usulü ile gerçekleşen ihalede, firmalar Büyükşehir’e tekliflerini sundu. Daha önceki iki ihalede her hangi bir teklif verilmezken son ihalede ilk teklif verildi.

FOLKART’TAN TEK TEKLİF
Son dönemde İzmir’de yaptığı Basmane Çukuru, Çeşme ve kent merkezindeki inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Sancak ailesinden, Mesut Sancak’ın sahibi olduğu Folkart Yapı ihalede tek teklifi veren firma oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilişkileri gelişen Folkart, önümüzdeki ay yapılacak inovasyon temalı İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ana sponsoru olmuştu.

İki aşamalı olarak gerçekleştirilecek ihalenin ilkinde teklif kapalı usulle sunulurken, ihale süreci 4 Ağustos’taki ikinci aşama ile son bulacak. İhalenin ikinci mli teklifler kısmının ardından Folkart yapı Uzundere’deki dönüşümün yapım işini üstlenmiş olacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum