Ayazağa Vadi Koru Fiyatları!

Ayazağa Vadi Koru Fiyatları!

Toplam 242 konut, 84 ofis, 12 ticari üniteden meydana gelen Ayazağa Vadikoru projesi Invest İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Ayazağa Vadi Koru'nun metrekaresi 8 bin TL'den başlıyor.

A+A-

Konut, ofis ve ticari alanlardan meydana gelen Vadi Koru projesi Invest İnşaat imzası taşıyor. Toplam 242 konut, 84 ofis, 12 ticari üniteden meydana gelen Ayazağa Vadikoru projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede daire genişlikleri 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor.  

Vadi Koru Evleri'nde fiyatlar metrekare bazında talep toplama dönemine özel 8 bin TL'den başlıyor.Projede daire sahiplerine alışveriş caddesi, açık – kapalı otopark, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanları gibi donatılar sağlanıyor. 

Maslak ve Levent bölgesinden sonra iş ve yaşam merkezi olarak konumlandırılan Ayazağa’da yükselen Vadikoru projesi Ali Sami Yen Spor Kompleksi ve Türk Telekom Stadyumu’na 1,3 kilometre mesafede, Belgrad Ormanı’nın yanı başında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.