Yeniliklerimizin Odağında Çevreci Yaklaşımlarımız Var

Yeniliklerimizin Odağında Çevreci Yaklaşımlarımız Var

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu Seramiksan’ın marka stratejisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeniliklerinin odağında çevreci yaklaşımlar olduğunu belirten Helvacıoğlu, “Yeni ürünlerde hep en son teknolojiyi dahil etmeye çalışıyoruz” dedi

A+A-

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu, şirketin çevreci yaklaşımlarını, Her zaman teknlojiyi takip etmelerini, kendilerinin en iyi özelliklerini detaylıca anlattı. 

İçerisinde tasarım, inovasyon, pazarlama olduğu için seramik sektörünü çok sevdiğini ifade eden Görkem Helvacıoğlu marka stratejileri ile ilgili olarak şunları paylaştı: “Seramiksan ‘yeniliklerin öncüsüyüz’ diyerek yola çıktı. Bu büyük bir söz. 30 yılı aşkın süredir her alanda bu sözünü hayata geçiriyor. İnsanlar bu sözün yerine getirildiğini görünce markaya daha çok güven duyuyorlar. Sektörde ‘Seramiksan sözü’ diye bilinen bir kavram var. Bundan dolayı çok gururluyuz. Türkiye itibar endeksi araştırmasına göre ülkenin en itibarlı firmaları arasında yer alıyoruz.” Sektör fuarlarına katıldıklarını ve trendleri yakından takip ettiklerini belirten Helvacıoğlu, “Dünyada tasarımın merkezi İtalya. İtalya’da tasarım ofisleri ile çalışıyoruz. Dünya trendleri bizim için çok önemli ama bayilerimizin ve müşterilerimizin fikirlerini de çok önemsiyoruz. Tüm bayilerimizi devamlı ziyaret edip fikirlerini alıyoruz. Yeni ürün geliştirme aşamasında tüm paydaşlarımızı dahil ediyoruz” dedi.

seramiksan-urunleri-001.jpg

Doğaya da katkı

Yeni ürünlerinde teknolojiyi kullandıklarını ifade eden Helvacıoğlu, “Yeniliklerimizin odağında çevreci yaklaşımlarımız var. Seramiksan hijyen teknolojisi, içerisinde bulunan gümüş iyon teknolojisiyle; bakteri, virüs ve mantarların yüzde 99,9’unun çoğalmasını engelliyor ve hijyen sunuyor. Bütün ürün gamımızda bu teknolojiyi kullanıyoruz. Bizim gibi firmaların çevre bilinci noktasında bu sorumluluğu alması gerekiyor. Çevreci ürünlerle ürün portföyümüzü geliştiriyoruz. Hijyen sağlarken su ve deterjan tüketimini de azalttığı için doğaya da katkı sağlamış oluyor. Kullanıcılar bizim ürünlerimizi tercih ettiğinde evde yüzde 60 su tasarrufu sağlayabilir. Çevreci yaklaşımla geliştirdiğimiz Hill akıllı pisuvar sıvı konsantrasyonu algılayarak çalışıyor. Su damlası görünümünde yalın bir tasarım diline sahip. Fotoselli pisuvarlarda hareket sensörü olduğu için gereksiz su tüketimleri oluşurken Hill akıllı pisuvarda böyle bir durum yok, hatta sık kullanımlarda 1lt su boşaltımını 0,8 litreye düşürüyor. 24 saat kullanılmadığında koku yapmaması ve hijyen sağlaması için kendi kendini temizliyor. Karo grubunda ise Smooth Antislip teknolojisini geliştirdik. Yumuşak bir yüzeye sahip ama antisilip özelliği var. Üzerine su döküldüğünde kaymıyor. Hem güvenilirliği hem de kolay temizliği sağlıyor. Yapı kimyasallarında yeni teknik ürünler geliştirdik” dedi.

gorkem-helvacioglu.jpg

5 kavramda Seramiksan!

Seramiksan’ın bağımsız araştırma şirketlerine yaptırdığı araştırmaların sonuçlarına göre markanın güvenilir marka olma, sağlamlık, hayatı güzelleştirme, iyi tasarım sunma ve çevreye duyarlılık konularında öne çıkmasını değerlendiren Helvacıoğlu, araştırma sonuçlarına şaşırmadıklarını ve tüm bu kavramların arkasını doldurmaya çalıştıklarını ifade etti.

Helvacıoğlu, araştırmadan çıkan 5 maddeyi tek tek değerlendirdi:

Güvenilir marka olma

Seramiksan’ın yıllardır müşterilerine sunduğu kaliteli ve sağlıklı ürünler güvenilir bir marka olmanın en önemli sebeplerinden birisi. Sektörde bilinen “Seramiksan Sözü”nü de konuşmuştuk zaten.

Sağlamlık

Yıllardır ürü portföyümüzde granite ciddi yer veriyoruz ve ürün ağırlığını artırıyoruz. 2 cm outdoor ürünlerimiz, teknik porselenlerimiz; ürün portföyünün yanı sıra firmanın duruşu sağlamlığı ifade ediyor.

Hayatı güzelleştirme

Yıllardır ‘hayatınız güzel olacak’ diye bir mottoyla yürüyoruz. Bunun için hem mimari departmanımız hem satış-pazarlama departmanımız çok ciddi çalışmalar yapıyor. Biz sadece ürün satmıyoruz. Ambiyanslar oluşturuyor, mekana hayat veriyoruz. Çok güçlü bir mimari departmanımız var. Bütün showroomlarda yaşayan mekanlar yaratıyoruz. Trendlere yer verdiğimiz, kullanıcılarla birebir etkileşimlerimizin olduğu sosyal medyada takipçilerimizin hayatını kolaylaştırıyor ve güzelleştiriyoruz.

seramiksan-001.jpg

İyi tasarım sunar

‘İyi tasarım herkesin hakkı’ mottosuyla hareket ediyoruz. En iyi tasarım ofisleri ile çalışıp en iyi malzemelerle en iyi tasarımları herkese en iyi şekilde sunuyoruz. Bunu sadece Ege, Marmara bölgesine değil tüm Türkiye’ye ve dünyada 60’tan fazla ülkeye sunuyoruz.

Çevreye duyarlılık

Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik Seramiksan’ın stratejisinde ana başlıklardan biri. Bunu sadece ürün portföyümüzde uygulamıyoruz, aynı zamanda hammadde, üretim gibi tüm alanlarda uyguluyoruz. Çevreye duyarlı ürünleri çevreye duyarlı bir şekilde (sıfır atık su prensibiyle) üretiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.