VitrA ve Artema Yeniliklerini UNICERA İstanbul’da Sergiledi

VitrA ve Artema Yeniliklerini UNICERA İstanbul’da Sergiledi

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri, VitrA ve Artema markalarının en yeni ürünlerini, her yıl olduğu gibi ilk kez UNICERA İstanbul | Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’nda sergiledi.

A+A-

Banyoya dair her şey

Yeni Root koleksiyonu, hayal edilen banyo tasarımlarının kolaylıkla yapılabilmesi için sistem yaklaşımıyla geliştirildi. Banyoya dair tüm detaylar düşünülerek tasarlanan koleksiyon, dar veya geniş tüm banyo alanlarına uyum sağlayabilen ölçü ve model çeşitliliği sunuyor. Farklı doku, renk ve kulp seçenekleri sayesinde kişiselleştirilmiş, kendine özgü tarzı olan banyolar tasarlanmasını kolaylaştıran Root, kişiselleştirilmiş banyo deneyimi için üç farklı tasarım alternatifiyle sunuluyor. Root Flat, yalın ve sade hatlarıyla minimal tarzı benimseyenler için güçlü bir alternatif sunuyor. Root Groove, kapaklardaki fuga detayı ve mat renk seçenekleriyle daha modern banyolar tasarlanmasını sağlıyor. Root Classic ise geleneksel tasarım çizgisinden vazgeçmek istemeyenlere hitap ediyor.

Banyo tasarımını tamamlayan armatürler

VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Root armatür koleksiyonu, form, renk ve boyut çeşitliliğiyle, hayal edilen banyo tasarımlarının önemli bir tamamlayıcısı oluyor. Krom, altın, bakır veya fırçalı nikel renk seçenekleriyle sunulan lavabo ve banyo bataryaları, koleksiyondaki seramik sağlık gereçleri ve mobilyalarla kusursuz uyum sağlıyor. Yalın tasarım çizgisini yuvarlak hatlarla ortaya koyan Root Round ve köşeli formları tercih edenlere hitap eden Root Square armatürler, özel renk alternatifleriyle de ayrışıyor. Koleksiyonun özel kaplama teknolojileriyle renklendirilen parçaları, uzun yıllar boyunca ilk günkü rengini koruyor. Artema’nın Root armatürleri, su kaybını önleyen özel kartuşuyla hem sürdürülebilir geleceğe hem de aile bütçesine katkıda bulunuyor.

Yüzeylerde renklerin uyumu

VitrA’nın yüzeylerle ilgili yenilikleri, birbirleriyle uyumlu renk gruplarında farklı ve sayısız kombinasyon yaratma özelliğini de içinde barındırıyor. Çağdaş mekanlar için klasik mermerlerden ilham alan Iconic Awards 2021 sahibi MarmoMix, mimarinin güçlü yapı taşlarından mermerin görünümünü yüzeylere taşıyarak, farklı döşeme alternatifleri sunuyor. Good Design ödüllü CementMix ise modern şehir mimarisinin temel unsurlarından betondan esinlenen sistemsel bir yaklaşım getiriyor. Farklı malzeme ve formatların sofistike karması ColorCode sistemindeki Urban Travertino karo koleksiyonu, traverteni porselenin gücü ve dayanıklılığıyla yüzeylere taşıyor.

Doğadan ilham alan karo koleksiyonları

VitrA, mimaride kullanılan doğal taş, mermer, ahşap, beton ve seramik dokularından oluşan PRO Nature karo kütüphanesini yenilikleriyle zenginleştirdi. Sergilenen koleksiyonlar arasında, doğal taş ve mermerin izlerini yüzeylerde buluşturan Marmostone ve Boscostone dikkat çekiyor. Kısa bir süre önce Red Dot ödülü alan, VitrA’nın en yeni karo serilerinden Atelier 01 ise 20. yüzyılda tasarım ve mimariye yön veren Bauhaus akımından ilham alan geometrik formlarıyla, her seferinde özgün bir tasarım yapılmasına olanak tanıyor. VitrA’nın CementMix, MarmoMix ve Atelier 01 karoları, çevre dostu Ecolabel ve GREENGUARD sertifikalarıyla dikkat çekiyor.

Banyoda estetik ve pratik bir çözüm: Gömme rezervuar

VitrA, pazar lideri olduğu gömme rezervuar kategorisinde yenileniyor. Yeni gömme rezervuarlar, tasarım farklılıklarının yanı sıra, zaman ve bütçeden tasarruf olanağı getiren montaj kolaylığıyla da dikkat çekiyor. 10 yılık garanti süresinin yanı sıra, 30 yıl yedek parça sağlama garantisiyle sunulan VitrA gömme rezervuarlar; hızlı, kolay ve hatasız montaj özellikleriyle zaman ve bütçeden tasarruf ettiriyor. Ayrıca kullanıcıların banyolarını geleceğe hazırlamak için kırım yapmadan kolaylıkla elektrikli ürünlere geçiş yapmasına imkan tanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.