Vakıfbank'tan Yüzde 20 İndirimle Konut Satışı

Vakıfbank'tan Yüzde 20 İndirimle Konut Satışı

Vakıfbank kendi bünyesindeki gayrimenkulleri yüzde 20 indirimle açık artırmayla satışa sundu. Vakıfbank satılık gayrimenkulleri için 0,79 oranla kredi kullandırıyor.

A+A-

Devlet bankalarının banka gayrimenkul satışlarında çok özel imkanlar sunuluyor.  Bu imkanların en dikkat çekici olanlarından birisi de Vakıfbank'a ait.

Vakıfbank resmi sitesinden yapmış olduğu duyurusunda banka gayrimenkul alımlarında müşterilere hem düşük faizle konut kredisi hemde indirim kampanyası sağlandığını duyurdu.

VAKIFBANK'TAN YÜZDE 20 İNDİRİMLİ KONUT SATIŞI

Vakıfbank tarafından sağlanan indirimli banka gayrimenkulü satışları ev, işyeri, tarla, arazi ve arsa alımlarında geçerli. Türkiye geneli 81 şehir için satışa çıkarılan bu gayrimenkuller arasında yer alan konut satışları ise teklif usulü satılıyor. 

Banka bu tür konut alımlarında müşterilerine ayrıca yüzde 0.79 faiz oranıyla konut kredisi imkanı sunuyor. Müşteriler konut kredisini de 3 ay ertelemeli ve 180 ay vadeli olarak yapabiliyorlar. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Vakıfbank aracılığıyla konut alacak olan müşteriler evler için tekliflerini bankanın resmi internet sitesi üzerinden yada banka şubelerinden verebilirler. Bazı konut satış örneklerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte halen ihale süreci devam eden konut satışları. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.