Ünlüler Urla'dan Arsa Alıp Lüks Villa Yaptırıyor

Ünlüler Urla'dan Arsa Alıp Lüks Villa Yaptırıyor

Çeşme'den sonra İstanbulluların yeni gözdesi Urla oldu. Yerli ve yabancı birçok ünlü Urla'dan ev aldı, Ünlülerin bir kısmı arsa alıp kendi zevklerine göre bir villa yaptırmayı tercih ediyor.

A+A-

Çeşme'yi istila eden İstanbulluların son gözdesi Urla oldu. Bunun en büyük nedeni ise İzmir'e yapılacak en önemli yatırımlarından biri olan Körfez Geçiş Projesi. İlçede son 6-7 aydır satışlar patlama noktasına gelirken, yerli ve yabancı birçok ünlü Urla'da arazi alıp malikane ve lüks villa yaptırmak için yarışıyor. Urla'nın son ünlüleri geçen yıl 4 milyon TL vererek villa alan fantezi müziğin ünlü ismi Coşkun Sabah, Sibel Can ve İclal Aydın olmuştu.
Listede ünlü sporcular da var.

FİYATLAR TAVAN YAPTI

Angelina Jolie'nin Urla'da ev aldığı iddia edilirken, ünlü yıldıza BM'nin İyi Niyet Elçisi olması sebebiyle Çeşmealtı Saklıkoy'da villa tahsis edildiği iddia ediliyor. Ayrıca futbolun dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo'nun da Kekliktepe'de ev aldığı duyumları var.

ARSA ALIYORLAR

Bu talepler doğrultusunda ise Urla'da fiyatlar 3-4 katına çıktı. İstanbul'dan gelenlerin ilk tercihinin Kuşçular mevkisi ile Kekliktepe olduğu belirtiliyor. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Ali Gönlügür, "Her gün yaptığımız villa ve sitelere müşteri geliyor. Daha çok arsa alıyorlar. Proje çizdirip zevklerine göre yaşıyorlar" dedi.

LÜKS VİLLA YAPTIRIYORLAR

Urla'nın son ünlüsü Engin Hepileri'nin yaptırdığı lüks yüzme havuzlu villanın ise milyonlarca lira değerinde olduğu öğrenildi. Hepileri'nin yaptırdığı villanın bilgi panosunda mal sahibi olarak kendi adı ile eşi Beyza Şekerci'nin annesi Canan Şekerci'nin adının yazdığı görüldü. Engin Hepileri, 2010 yılında evlendiği eşi Ayşe Topçu'dan 2014 yılında boşanmıştı. 2015'te Atv'de "Kara Ekmek" adlı dizide başrol oynayarak adını duyuran oyuncu, 28 Mayıs 2015 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Beyza Şekerci ile evlendi.

Yeni Asır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.