Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu 13 Şubat'ta!

Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu 13 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13-14 Şubat 2017'de “Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu” düzenlenecek.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 13-14 Şubat 2017 tarihleri arasında “Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu” düzenleyecek.

Sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın faydalanıcısı olduğu, AB ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ''Binalarda Enerji Verimliliğinin Artırılması Teknik Yardım Projesi'' kapsamında Ankara’da gerçekleştirilecek.

Binalarda enerji verimliliğinin artırılması konusunda uluslararası iş birliğinin geliştirilmesinin yanı sıra Türkiye için gerekli enerji verimliliği politika ve programlarının tartışılacağı sempozyum, aynı zamanda “Enerji Verimliliği Teknolojileri ve Enerji Verimliliği Finansmanı” konularındaki fırsatların da paylaşılacağı uluslararası bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Sempozyum kapsamında 15 farklı ülkeden, yaklaşık 40 davetli konuşmacı, konuyla ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Sempozyuma katılım ücretsizken, güvenlik sebebiyle ön kayıt yaptırmak zorunlu olacak.

Sempozyumla ilgili detaylı bilgi ve kayıt  formuna  http://sempozyum.bevapro.com/    adresinden erişilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.