Ucuz Konut Almak İsteyenler Dikkat! 3.681 Daire İhaleye Çıkacak

Ucuz Konut Almak İsteyenler Dikkat! 3.681 Daire İhaleye Çıkacak

Dar gelirli vatandaşları ucuz konut sahibi yapmayı hedefleyen Toplu Konut İdaresi ekimde 3 bin 681 yeni konut üretmek için proje ihalesine çıkacak. İşte TOKİ'nin hayata geçireceği projeler...

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde Ekim ayı sonuna kadar toplamda 3.681 konut üretimi için TOKİ tarafından ihale gerçekleştirecek.

3.681 KİŞİ EV SAHİBİ OLMA HAYALİNE KAVUŞACAK!

Konut sahibi olmak isteyenler için hız kesmeden çalışan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı önümüzdeki yılda binlerce kişiye evlerini teslim etmek için ekim ayı sonuna kadar 3.681 konut üretimi için ihale yapacak.

İşte Türkiye genelinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak konut projeleri:

1- MARDİN SAVUR GAZİ MAHALLESİ 157 KONUT PROJESİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yarın gerçekleştirilecek, "Mardin İli, Savur İlçesi, Gazi Mahallesi 157 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi kapsamında 157 konut inşa edilecek. 

2- AKSARAY GÜZELYURT 47 KONUT PROJESİ

“Aksaray ili Güzelyurt ilçesi 47 adet konut, 1 Adet 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesi kapsamında 12 Eylül 2019 saat 14:30’da ihale yapılacak.

3- ARTVİN YUSUFELİ 3. BÖLGE 2. ETAP PROJESİ

“Artvin İli Yusufeli İlçesi 3. Bölge 2. etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesi 24 Eylül günü saat 14.30 TOKİ tarafından yapılacak.

4- İSTANBUL SİLİVRİ ALİPAŞA MAHALLESİ 1. Ve 2. ETAP  1.356 KONUT PROJESİ

İstanbul’da konut sahibi olmayı bekleyen milyonlarca insan için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, “İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 1. Etap 598 Adet Konut ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi” ihalesi kapsamın 598 adet konut üretiminin ihalesi yapılacak. Ayrıca ek olarak “İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 2.Etap 758 Adet Konut, 24 Adet Dükkan, 1 Adet Okul ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi” ihalesi gerçekleştirilerek sadece İstanbul’da 1. 356 kişi konut sahibi olabilme hayaline bir adım daha yaklaşmış olacak.

5- OSMANİYE BAHÇE 135 KONUT PROJESİ

“Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesi kapsamında 135 vatandaş Osmaniye’de konut sahibi olma imkanına kavuşacak.

6- ISPARTA KEÇİBORLU CUMHURİYET MAHALLESİ 167 KONUT PROJESİ

Türkiye genelinde gerçekleştirilen projeler kapsamında vatandaşlar ev sahibi olurken, “Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 167 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesi kapsamında vatandaşlar da ev sahibi olma fırsatı yakalayacak.

7- GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 6ETAP 1. VE 2. BÖLGE KONUT PROJESİ

“Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"  ve “Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesi kapsamında vatandaşlar evlerine kavuşmanın heyecanını yaşayacak. TOKİ tarafından açıklanan konut ihalelelerin sonuncusu 23 ekim günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

Kaynak: https://www.emlak365.com/toki-haberleri/bu-firsat-kacmaz-toki-ucuz-konut-icin-son-gun-23-ekim-h22197.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.