Türkiye’nin İlk ‘Online Emlak Akademi’si

Türkiye’nin İlk ‘Online Emlak Akademi’si

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Bene Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı.

A+A-

Şubat 2012’de Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini yapan Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı. 

Bir web sitesinde www.onlineemlakakademi.comadıyla kurulan ‘Online Emlak Akademi’internet üzerinden emlak odaklı canlı eğitimler veriyor. Eğitimler, konu uzmanı eğitmenler tarafından akşam 21:00’den sonra gerçekleştiriliyor ve eğitimlere katılanlar etkileşimli bir ortamda eğitmene soru da sorabiliyor. 
Gün içerisinde yoğun çalışan emlak sektörü oyuncularına alternatif bir yol açan, akşam 21’den sonra evlerinde rahatça eğitim almalarını sağlayan bu eğitimlerin tümü canlı ve 95 TL’den başlayan fiyatlarla.

Emlak işinde olan ve olmak isteyen tüm bireylerin gelişimine yönelik emlak odaklı online, canlı ve interaktif bir platform olan ‘Online Emlak Akademi’ eğitimleri şubat eğitim takvimi şöyle;

-    24 Şubat 2020 Pazartesi ‘Emlakta Alıcılar Nasıl Karar Verir?’ – Hilmi Işıkören

-    27 Şubat 2020 Perşembe ‘EmlaktaDoğru Fiyatı Belirlemenin Sırları – 1’ Belgin Bilgiç
Hilmi Işıkören kimdir?

Hilmi Işıkören 1989’da üniversiteden mezun olduktan sonra franchising sistemini öğrenmek için Amerika’ya giden ilk Türklerden biridir. Türkiye’ye döndükten sonra önce gıda sektöründe uluslararası bir markanın sonra da bilişim sektöründe ulusal bir markanın franchising sistemini oluşturdu.

1997 – 2005 yılları arasında uluslararası gayrimenkul markaları RE/MAX Türkiye’de Franchise Direktörlüğü, Century 21 Türkiye’de Genel Müdürlük yaptıktan sonra ortaklarıyla birlikte Realty World’ü Türkiye’ye getirdi. Kurucu ortağı ve Genel Müdürü olduğu markayı 50 franchise ofise getirdikten iki sene sonra ana lisansörlük haklarını 2007 yılında Garanti Koza inşaat şirketine sattı. 2007 – 2010 yılları arasında markanın Genel Müdürlüğünü yürüttü ve 2010’da kendi danışmanlık şirketini 2005’den beri birlikte çalıştığı Belgin Benek ile kurdu.

Işıkören Danışmanlık şirketi kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek23 + 15 yıllık sektör deneyimleriyle her yıl binden fazla emlak profesyoneline eğitim vermekte ve şirketlere danışmanlık yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.