Türkiye'nin En Yüksek Binası Sahibinden Satılık!

Türkiye'nin En Yüksek Binası Sahibinden Satılık!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi

A+A-

Kiler GYO, İstanbul Sapphire’in uluslararası piyasalar da dahil toplu satışıyla ilgili Katarlı yatırım bankası The First Investor’un (TFI) görevlendirme sözleşmesini yenilemeyeceğini açıkladı. Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, sözleşmenin 18 Aralık’ta sona erdiğini Katarlı şirketin süre istediğini, fakat kendileriyle sözleşmeyi yenilemeyeceklerini kaydetti. Satış kararından vazgeçmediklerini aktaran Nahit Kiler, satışı Kiler GYO’nun kendi üzerinden de yapabileceğini, teklifleri değerlendirdiklerini belirtti. Nahit Kiler, satışla ilgilenen birkaç yatırımcının olduğunu ancak henüz kaydadeğer bir teklif gelmediğini sözlerine ekledi. Portföy büyüklüğü 1.4 milyar TL’yi geçen Kiler GYO’nun portföyünde en değerli gayrimenkul olarak yer alan İstanbul Sapphire’in değerinin ise 824.5 milyon TL olduğu açıklandı.

TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEĞİ

Nahit Kiler, Sapphire’in, 261 metre anten yüksekliğiyle Türkiye’nin en yüksek binası olduğunu belirtti. Yer üstünde 56 kattan oluşan projede 54-56. katlarda Turizm Bakanlığı’ndan turizm belgesi alan seyir terası yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.