Türkiye’nin En Büyük Müteahhitlik Şirketi Ses Yalıtımında Panetti’yi Tercih Ediyor

Türkiye’nin En Büyük Müteahhitlik Şirketi Ses Yalıtımında Panetti’yi Tercih Ediyor

Türkiye’nin en büyük dünyanın ise 23. Büyük müteahhitlik firması olan Rönesans İnşaat yurt dışı ve yurt içindeki otel ve konut projelerinde ses yalıtım malzemesi olarak Panetti markasını tercih ediliyor.

A+A-

Rönesans İnşaat’ın sahibi, Türkiye’nin en zengin ikinci insanı olan Erman Ilıcak özel olarak yaptırdığı konutunda da ses yalıtımı için Panetti markasını tercih etti.

Panetti markası ulusal ve uluslararası iş yapan birçok Türk müteahhit tarafından tercih ediliyor. Türkiye'deki büyük AVM, otel, konut ve karma kullanım projelerinde ses yalıtımı için Panetti kullanıldı.

PANETTİ'NİN KULLANILDIĞI PROJELER İÇİN TIKLAYIN

SESİ YÜZDE 70 ORANINDA ENGELLİYOR

Panetti; katlar arasında, teraslarda, ara duvarlarda, özellikle şap altında kullanılabiliyor. Aynı zamanda ısı yalıtım özelliği de bulunan Panetti sesi yüzde 70 oranında azaltarak gürültünün bina içine girmesini engelliyor.

panetti.jpeg

TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDE VE BİRÇOK ÜLKEDE KULLANILIYOR

Türkiye’de 64 ilde satışları aktif olarak devam eden Panetti 81 ilde kullanılıyor. Ürünlerin yüzde 25’ini yurt dışına ihraç eden Panetti Rus cumhuriyetleri, Avrupa, Orta Asya ve Afrika’da çok sayıda projede yer aldı. Pandemiden sonra Almanya’da bir üretim tesisi açacak olan Panetti buradan tüm dünyaya açılmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum