Türkerler, Mahall Bomonti'de 418 Kişiye İstihdam Sağlayacak

Türkerler, Mahall Bomonti'de 418 Kişiye İstihdam Sağlayacak

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türker istihdam seferberliği çağrısına 7 bin 279 yeni istihdamla katılacaklarını açıkladı. Türkerler İzmir Alsancak'ta inşaatı devam eden Mahall Bomonti projesinde 418 kişiye ek istihdam sağlayacak

A+A-

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker de seferberlik çağrısına 7 bin 279 yeni istihdamla katılacaklarını açıkladı.

Kampanya başladığından bu yana tek firmanın açıkladığı en büyük alım olduğunu belirten Türker, bu sayıya nasıl ulaşacaklarını ise şöyle anlattı: "Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra bazı yatırımlarımızı hızlandırdık, bazılarını da öne çektik. Öncelikle kamu-özel ortaklığıyla yaptığımız üç şehir hastanemiz var Ankara,  İzmir  ve Kocaeli'nde. Burada binlerce yeni istihdam sağlayacağız. Yine Van Bölgesi elektrik dağıtımını yapıyoruz. Bu bölge içinde Van, Muş, Hakkari ve Bitlis illerinde bu alanda yapacağımız dağıtım yatırımı çerçevesinde yeni istihdam sağlayacağız. Mani Alaşehir'de jeotermal elektrik üretimimizin kapasitesini yüzde yüz artırıyoruz, burada da yeni istihdam olacak. Böylece Ocak-Nisan 2 bin 669; Nisan- Aralık döneminde 4 bin 610 kişiyi işe alacağız. Bu alımlarımız 2017 yılında da devam edecek."

3 İLDE 5 BİN KİŞİ ALINACAK

Türkerler Holding, yıl sonuna kadar sağlayacağı 7 bin 279 yeni istihdamın 6 bin 274'ünü taşeron firmalar aracılığıyla sağlayacak; kendi bünyesine ise bin 5 kişi alacak. 

Bunların dağılımı ise şöyle:  Ankara Etlik, İzmir Bayraklı ve Kocaeli Şehir hastaneleri için kendi bünyesinde ve taşeronlar aracılığıyla Nisan sonuna kadar bin 645 kişi alınacak.  Aynı yerler için Nisan-Aralık döneminde ise 3 bin 355 kişi alınacak. Böylece üç hastane için toplamda 5 bin kişi istihdam edilmiş olacak. 

MAHALL BOMONTİ'DE 418 KİŞİ

Şirketin İstanbul'daki Çiftçi Towers yatırımına 520;  Ankara  Mahall Çukurambar'a 810; İzmir Mahall Bomonti'ye 418; Enerji grubunda ise 531 yeni istihdam sağlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.