TOKİ'ye İlginç Teklif: Türkiye'de Ev Yapmasın!

TOKİ'ye İlginç Teklif: Türkiye'de Ev Yapmasın!

Ankara Ticaret Odası başkanı Gürsel Baran, TOKİ'ye çağrıda bulunarak Türkiye'de birkaç yıl yeni konut projesi yapmamasını yurtdışına yoğunlaşması gerektiğini söyledi.

A+A-

Türkiye’de gerçekleştirdiği projeler kapsamında yüzbinlerce kişiyi ev sahibi yapan ve bu hedefini milyonlarca kişiye ulaştırmak için çalışan Toplu Konut İdaresi’ne Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran çağrıda bulundu.

TOKİ TÜRKİYE’DE EV YAPMASIN

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Türkiye genelinde yaptığı konut projeleriyle dikkat çeken Toplu Konut İdaresi’ne, " Bir süre Türkiye’de ev yapma. Bunun süresi birkaç yıl olabilir,  TOKİ  yurt dışındaki işlere yoğunlaşsın, hatta aldığı işleri Türkiye’de yeterliliği olan firmalarla birlikte yapsın. Zaten sektör zorda, ihtiyaç da yok. Burada birkaç yıl yeni konut projesi yapılmayabilir" diye konuştu.

Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la geçtiğimiz günlerde bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, gündeme getirdikleri taleplere çok olumlu yaklaşımlar aldıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.