TOKİ'nin Yüzde 22'Lik İndirim Kampanyası Başladı

TOKİ'nin Yüzde 22'Lik İndirim Kampanyası Başladı

TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yeni bir indirim kampanyası başlattı. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Bugün başlayan başvurular 19 Nisan'da sona erecek.

A+A-

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için gerçekleştirdiği yüzde 22 indirim kampanyası bugün başladı.

Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenler söz konusu başvurularını 19 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirebilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 22, arsa alıcılarına ise yüzde 10 indirim yapacak.

Esnek ödeme avantajı sunuluyor

Söz konusu yüzde 22 indirim kampanyası kapsamında bütün borç bakiyesini kapatamayacak olan vatandaşlar da faydalanacak. TOKİ'ye olan borçlarının tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’lik kısmında az olmamak kaydıyla gerçekleştirdikleri peşin ödemelerde yüzde 22 indirimden faydalanacak.

Merakla beklenen kampanya kapsamında konut ve iş yeri alıcıları 19 Nisan tarihine kadar ilgili bankaya başvuru yapabilecek.

Arsa alıcıları için yüzde 10 indirim fırsatı

TOKİ geri ödemeleri devam eden arsa satışları için de yüzde 10 indirim sağlıyor. Merakla beklenen kampanyada faydalanmak isteyenler 22 Mart-14 Nisan 2022 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuru yapabilecek. 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası başladı!

Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarının yararlanacağı kampanya kapsamında geri ödeme taksitleri 2021 yılı Eylül ayının 30. gününe kadar başlamış olan arsa alıcıları yararlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.