TOKİ'den Maltepe ve Kağıthane'ye Yeni Proje

TOKİ'den Maltepe ve Kağıthane'ye Yeni Proje

Konut üreterek dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'un Maltepe ve Kağıthane ilçesinde 2 yeni proje yapacak.

A+A-

T.C. Başkanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'da iki yeni proje yapacak. Kağıthane ve Maltepe'de hayata geçirilecek iki proje için Temmuz ve Ağustos aylarında ihale yapılacak.  

1-) Kağıthane'de arsa satış ihalesi

TOKİ, İstanbul Kağıthane Arıcılar Mahallesi'nde arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi kapsamında yeni proje inşa edecek. Proje kapsamında konut, ticari alanlar, cami ve park inşa edilecek. 

Emsale esas toplam inşaat alanının 40 bin 485 metrekare olduğu  TOKİ  Kağıthane Arıcılar projesinin konut ve ticaret alanının toplam arsa büyüklüğü 22 bin 491 metrekare alana sahip. Projedeki cami 803 metrekare, park ise 531 metrekare alana sahip olacak. 

TOKİ Kağıthane Arıcılar Mahallesi arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 13 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 11:00'de yapılacak. 

2-) Maltepe'de kentsel dönüşüm projesi

TOKİ, İstanbul Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1391 ada 49 parselde kentsel dönüşüm projesi yapacak. Yeni inşa edilecek proje kapsamında 305 adet daire yapılacak. İnşa edilecek konutların kimlere ne zaman satılacağı henüz belli değil. 

TOKİ Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ihalesi 9 Ağustos'ta yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.