TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası Sona Erdi

TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası Sona Erdi

TOKİ 2018 yüzde 20 indirim kampanyası dün itibariyle sona erdi . TOKİ İndirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 2019 yılını beklemesi gerekiyor.

A+A-

Toki yüzde 20 indirim kampanyası 2018 sona erdi. 23 Nisan’da başlayan Toki yüzde 20 peşin indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler için son başvurular dün alındı.

Kampanya kapsamında borcunun tamamını ya da en az yüzde 25’ini kapatan konut ve işyeri alıcıları yüzde 20 indirim yapılıyor.

Buna göre kalan borcunuzun tamamını ya da borç bakiyesinin en az yüzde 25’ini kapattığınızda yüzde 20 indirim kazanıyorsunuz. Örneğin kapatma tarihi itibariyle hesaplanan borç bakiyesi 100 bin TL olan bir vatandaş borcunun 50 bin TL’sini kapattığında bunun üzerinden yüzde 20 indirim yapılıyor. Böylelikle 50 bin TL’lik borç 40 bin TL’ye iniyor. Kalan 50 bin TL’lik borç ise taksitlendirilerek ödenmeye devam ediyor.

Borç kapatma satış sözleşmesi yapılan banka aracılığı ile yapılıyor. Yine aynı bankanın kredi imkanlarından da faydalanabiliyor.

Toki peşin ödeme indiriminden taksit öd ödemeleri 2016 sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri alıcıları faydalanabiliyor. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler  indirim kampanyasına dâhil edilmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.