TOKİ Taksitleri Ne Zamana Kadar Ertelendi?

TOKİ Taksitleri Ne Zamana Kadar Ertelendi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Koronavirüs nedeniyle TOKİ taksit ödemelerini erteledi. Peki TOKİ taksitleri ne zamana kadar ertelendi. Ertelenen taksitlerin ödemesi nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

A+A-

Bankaların konut kredisi taksitlerin talep edilmesi halinde ertelenmesinin ardından bir ertelemede müjdesi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Emlak Konut GYO’dan taksitli konut alan tüketicilere geldi.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, coronavirus tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızın 3 aylık taksitlerin öteledik" diyerek yeni tp koronavirüs (Kovd-19) tedbirler kapsamında TOKİ ve Emlak Konut'tan ev alan vatandaşların Mart, Nisan ve mayıs konut taksitlerini ertelediklerini açıkladı.

ERTELENEN TAKSİTLERİN GERİ ÖDEMESİ

Ertelenen ödemelerinin ise (2 taksit) Temmuz 2020 dönem artışı yapıldıktan sonra, temmuz-aralık aylarına ait oluşacak geri ödeme taksitlerine ilave edilerek 6 eşit taksitte tahsil edilecek.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.