TOKİ İzmir’e 2 Kapsamında 920 Yeni konut İnşa Edecek!

TOKİ İzmir’e 2 Kapsamında 920 Yeni konut İnşa Edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki Bayındır ve Aliağa ilçelerinde 920 konut inşa edecek.

A+A-

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İzmir projeleri için tarihler belli oldu. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projeleri kapsamında iki ilçede toplamda 920 konut inşa edilecek.

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin İzmir projelerinin ihaleleri Ağustos ayı içerisinde yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projeleri kapsamında 920 yeni konut inşa edecek. Projeler Bayındır ve Aliağa ilçesinde inşa edilecek.

İzmirlilerin yüzünü güldüren TOKİ Bayındır projesinde 161 adet konut yer alırken, Aliağa ilçesinde hayata geçireceği projede ise 759 konut yer alacak.

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

İhaleleri 8 Ağustos ve 17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan projelerde ayrıca konutların yanı sıra ticaret merkezi ve dükkan da yer alacak. 

TOKİ İzmir projelerinin ihaleleri açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.